En İyi 10 Online Bilişim Teknolojileri ve Yazılım Kursu
web-sitesi-fiyatlari
En İyi 10 Online Bilişim Teknolojileri ve Yazılım Kursunu sizler için araştırdık.

İlerleyen ve gelişen teknoloji ile birlikte meydana çıkan ve her gün biraz daha gelişme gösteren bilişim teknolojisi ve yazılım hizmetleri; kamu kurumlarından özel alanlara kadar birçok dalda gelişme göstermiştir. Her türlü bilişim teknolojisinin öğretilmesini amaçlayan kurslar da bu anlamda bir hayli çoğalmıştır. Pandemi döneminde ise internet ortamında oldukça rağbet gören bu kurslar, birçok insana bilişim teknolojileri alanı başlığı altında; yazılımı, depolamayı, ağ ve diğer cihazların altyapılarının ve işlevlerinin yüksek derecede kullanılmasını sağlayan ve elektronik ortamda verilerin kullanılma ve işlenmesini öğretmeyi amaçlamaktadır. Gelin, bu alanda verilen kapsamlı online bilişim eğitimlerini hep birlikte öğrenelim.

Bilişim Teknolojileri Kursu

Bilişim teknolojiler, günümüzde önü açık bir meslek olarak görülmektedir. Artık hayatın dijitalleşmeye başladığı bu çağda, bilişim teknolojilerini öğrenmenin büyük yarar sağladığı gözlemlenmektedir. Bilişim teknolojileri, yazılım, donanım, hizmet ve bilişim malzemeleri gibi alanlarda kullanılır. Bilişim teknolojisi; veri toplama, verilerin işlenmesi, veri analizi yapma ve bu analizin işlenmesi gibi birçok alanda kullanılabilmektedir. Bu alanda internet ortamında online eğitimler veren uygun fiyatlı internet siteleri de bulunmaktadır.

Ağ ve Güvenlik

Birçok firmanın, kuruluşun ve ülkelerin de ihtiyaç duyduğu şeyler arasında ilk sırada bulunan yetkin ve işinde başarılı olan ağ ve güvenlik uzmanları bu anlamda ihtiyaç duyulan isteklere cevap verebilmek için türlü eğitimlerden geçer. Bu eğitimlerin konuları daha çok ağı tehlikeye atan potansiyel gözdağlarına karşı geliştirilen bir eğitim kursudur. Bu eğitimde; hackleme, siber güvenlik, CompTIA Network+, CompTIA Security+, BT ağ kurulumu temelleri, penetrasyon testi gibi donanım ve yazılım teknoloji içerikli birçok online kursa katılabilirsiniz.

Donanım Kursu

Donanım, bilgisayarın gözle görülen her parçasına verilen bir isim olarak karşımıza çıkıyor. Elbette bilişim teknolojileri alanında uzmanlaşmak isteyen biri bilgisayarını iyi tanımalıdır. Bu anlamda oluşturulan online kurslar size, bilgisayarınızı her şeyi ile tanımanızı ve donanım mesleği alanında uzmanlaşmanızı sağlayacak birtakım eğitimler sunmaktadır.

sisal

İşletim Sistemleri Kursu

Bilgisayarda çalışan tüm donanım ünitelerinin, yazılımların kontrol edilmesini ve yönetimini sağlayan sistem yazılımlarına işletim sistemi adı verilir. İşletim sistemleri artık hayatımızın her alanında; bilgisayarlar başta olmak üzere, telefonlar, beyaz eşyalar, arabalar, tabletler ve ev eşyaları gibi çoğu üründe karşımıza çıkmaktadır. Ve bu ürünlerin çalışmasını sağlayan en temel öğedir. Bu alanda uzmanlaşmak isteyenler için de işletim sistemleri eğitimleri, online alan da varlığını göstermektedir.

Algoritma Kursu

Rastgele bir sorunu çözmek ve belirlenmiş bir hedefe erişmek için tasarlanan, işlem evrelerine algoritma adı verilir. Bütün programlama dillerinin ana sisteminde bulunan algoritma, teknoloji ile beraber gelişen dünyanın en çok aranan etkinliklerinden biri haline gelmiştir. Bu anlamda, online kurslar oldukça fazlalaşarak varlığını sürdürmektedir. Bilişim teknoloji alanlarına yönelin bireylerin oldukça rağbet gösterdiği bu yetkinlik, çevrimiçi ortamda verilen kurslarla öğrenilmeyi beklemektedir.

Microsoft Azure Kursu

Kurumsal seviyede web uygulamanızı sağlayan bir program olan Microsoft Azure; web uygulamaları oluşturmanıza ve çeşitli program dillerini kullanarak oluşturacağınız uygulamaları öğrenmenizi ve bu alanda yetkinlik kazanmanızı sağlamaktadır. Çevrimiçi ortamda verilen kurslar ile birlikte eğitiminizi bu alana doğru yönlendirebilirsiniz.

AWS ( Amazon Web Services) Kursu

AWS (Amazon Web Services), dünyada en çok kullanılan bulut platformu olarak geçer. AWS, yazılım sürecinizde geliştirme konusunda size oldukça kolaylıklar sağlamaktadır. İçerik dağıtımları, veri tabanı servisleri yazılım geliştirmelerini basitleştirmek için sunucu hizmetleri gibi hizmetleri sizlere sunmaktadır. Online ortamda da kurslar bulabileceğiniz bu konu, oldukça işinize yarayacaktır.

Ansible Kursu

Ansible yazılımları, bilgisayarınızı yapılandırmanız ve yönetmeniz için sizlere çeşitli eğitimler sunmaktadır. Online ortamda bulabileceğiniz bu kurslar, bilgisayar yönetme konusunda oldukça işinize yarayacaktır.

Python Kursu

Birimsel, etkileşimli ve yorumlamalı bir programlama dili olan python, oldukça kullanışlı bir yazılım dilidir. Program dili öğrenmek isteyenlere, online ortamda da Python kursları bulunmaktadır müjdesini verelim.

Kubernetes Kursu

Kubernetes Kursu

Kubernetes; GO dilinde geliştirilen ve geliştirmesini Google’ın yaptığı bir düzenleme sistemi olarak geçer. Online eğitimlerine katılacağınız kurslarda, Kubernetes sayesinde yönetim işlemlerini daha kolay hale getirerek bilişim teknolojilerindeki diğer birçok işlemleri de kolay yapma olanağı sunarak, bu alandaki yetkinliğinizi üst düzeye çıkarmanıza yardımcı olabilmektedir.

Bizi instagram'da Takip Etmeyi Unutmayın

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Comments

https://iqhaber.com/assets/images/user-avatar-s.jpg

0 comment

Write the first comment for this!

Facebook Yorumları