Dünyanın En İyi Kameralarına Sahip Telefonu - Huawei P20 PRO
web-sitesi-fiyatlari
Günümüzün sosyal medyasında bir türlü sıkılmadan yaptığımız hikaye atma işlemleri dahil olmak üzere her türlü profesyonel fotoğraf sanatçısının da büyük güvenle kullanabileceği kamera kalitesine sahip olan P20 PRO ve Huawei Şirketi'nin geleceği değiştiren adımları git gide popülerlik kazanmaya başladı.

İşte Huawei P20 Pro!

İşte Huawei P20 Pro!

Yüz Tanıma Şifresi olarak Türkçe'ye çevirebileceğimiz FaceID Kilit teknolojisini, Apple'ın "10. Yıl Müjdesi" olarak sunduğu IPhoneX cihazı ile tanıdı tüm dünya. Sürekli gelişen mobil iletişim sistemlerinin binlerce Liraya ülkemizde satılmasına rağmen Huawei'in, IPhone X ve Samsung GalaxyS9 Plus cihazlarına oranla daha yüksek performans ekleyip, fiyatını da abartmayarak Türkiye pazarına da sunduğu P20 PRO kamera anlamında tamamen profesyonel olmayı başarmış durumda. Gerek arka tarafta bulundurduğu 2+1 yani 3 kamerası ile düşük ışık, dış mekan çekimleri ve kompozisyon çekimleri için tam uygunluk sağlaması, gerekse de ön tarafta bulundurduğu 2 selfie kamerası ile öz çekim çılgınlığı için oluşturduğu kalitesi ile tüm dünyaya seviye atlatmış durumda.

 

Ayrıca Huawei P20 PRO ekran boy, gövde oranı ile de IPhone X'i kıskandıracak, S9 Plus'ı da toza, dumana katacak cinsten. Çünkü Full Body Screen olarak da adlandırdıkları bu yepyeni tasarımlarında gelişen yeni alışkanlıklara oranla en yüksek ekran boy, gövde oranı ile sahalara geri döndükleri şüphesiz bir gerçek. Çünkü MATE serisi ve P serisindeki bir veya iki önceki modelleri tanıtılıyorken hali hazırda IPhone X'in lansmanı çoktan gerçekleşmişti ve ekran özgürlüğü furyasının gelişmemiş taraflarındaki bütün oklar Huawei Şirketi'ne çevrilmişti. Fakat bu krizi fırsata çevirmesini iyi bilen Huawei IPhone X'infiyat performans çelişkisini yerle bir edecek özelliklerle ve fiyatla P20PRO'yu tanıttı. Tam 6 GB Ram desteği ve 128 GB'lık hafıza seçeneği ile P20PRO, aynı performanstaki IPhone X'ten (vergiler dahil) en az %15'lik bir ucuzlukla Türkiye pazarına girmiş bulunmakta.

Sadece Apple ve Samsung gibi, mobil iletişim cihazları ve akıllı telefon sektöründe adını duymaya alışık olduğumuz şirketler değil, aynı zamanda Xiaomi ve Google gibi markaların da bu teknolojilere atılıp "çentik" rüzgarı ile ivme yakaladığı şu zamanlarda bütün rüzgarı kendisine kolaylıkla çekmeyi başaran Huawei, bir sonraki projelerinin Apple'ın bahsettiği teknolojiden en az 3 kat daha ileride olacağı hakkında da göz kırpmış durumda. Henüz bu teknolojinin nasıl geliştirileceği ve yapay zeka konusunda hangi dedikoduları doğuracağı kesin olmamakla birlikte bu ufak duyuru, Apple şirketi'nin yapmış olduğu "Elimizde 50 yıl sonrasının teknolojisi var.  Ancak, insanlık buna henüz hazır değil!" şeklindeki açıklamayı suya düşürecek kadar yüksek bir umut doğurmayı başardı!

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Comments

https://iqhaber.com/assets/images/user-avatar-s.jpg

0 comment

Write the first comment for this!

Facebook Yorumları