Drone Yarışları Çok İddialı
web-sitesi-fiyatlari
Dünya şampiyona serisi olarak 75’ten fazla ülkede önde gelen kanallar tarafından yayınlanacak

Otomobil yarışlarında oldukça eski ve köklü bir sponsorluğa sahip olan Allianz, dron yarışlarına da katkı sağlamak adına uzun vadeli küresel isim sponsoru oldu. Allianz Dünya şampiyona serisi olarak 75’ten fazla ülkede önde gelen kanallar tarafından yayınlanacak olan bu yarışlar,  21. yüzyıl için yarış kavramını yeniden tanımlayacak.

Dünyanın önde gelen sigorta ve finans şirketlerinden Allianz, Dron Yarış Ligi (DRL) ile uzun süreli küresel bir ortaklığa imza attı. DRL pistinin isim sponsoru olan Allianz, “Geleceğin Sporu” olarak nitelendirilen dron yarışlarını sahiplendi. Motor yarışları sponsorluğunda köklü geçmişi olan Allianz, dron yarışlarını dünya çapında hızla büyüyen bir izleyici kitlesiyle buluşturmayı hedefliyor.

 Allianz Dünya Şampiyonası 2017 serisi, Haziran ayından itibaren altı yarıştan oluşacak ve 75’den fazla ülkede yayınlanacak. Dronların saatte 150 km’yi aşan hıza ulaşacağı yarışlar için Miami, New Orleans, Atlanta, Boston, Münih ve Londra’nın simge mekanlarında kurulacak üç boyutlu pistler, dünyanın en iyisi olmak için yarışacak 16 dron pilotunun becerilerinin sınırlarını zorlayacak.                       

Drone Yarışı Nedir?

Drone Yarışı Nedir?

  Drone yarışları nedir ve ne şekilde aktif bir kullanım sağlanır? Gelin bu konuya ekstra bir bakış sağlayalım. Usta pilotların yönetiminde olan dört pervaneli dronların, üç boyutlu kulvarlar arasında saatte 200 km hıza varan hızlarda yarıştığı bir spor dalı oluyor ve oldukça özel bir çalışma gerektiriyor. Taktıkları FPV (birinci kişi görüntüsü) gözlükleri sayesinde pilotlar, dronun üzerindeki kameradan gelen anlık görüntüleri izleyerek dronun görüş açısını yakalayabiliyor. Genellikle 18 ile 34 yaş arasındaki bireylerin katıldığı drone yarışları, gayet keyifli ve eğlenceli bir hal alıyor. Dron yarışları, farklı coğrafyalarda yaşayan ve demografik özellikleri ile ilgi alanları birbirinden çok farklı geniş bir izleyici kitlesine hitap ediyor.  

Bizi instagram'da Takip Etmeyi Unutmayın

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Comments

https://iqhaber.com/assets/images/user-avatar-s.jpg

0 comment

Write the first comment for this!

Facebook Yorumları