Apple Iphone 7 Özellikleri
web-sitesi-fiyatlari
Iphone 7 ile 4K çözünürlükte çektiğin harika videolarını iMovie'de düzenleyip hemen paylaş.

Farklı işletim sistemiyle dünyanın en farklı ve en iyi markası olan Apple bilgisayar ve tabletlerinin yanı sıra akıllı telefonları olan Iphone’lar ile de birçok kişi tarafından kullanılmaktadır. Her sene Iphone’un farklı bir serisini çıkaran Apple özellikle eylül ayında hangi serisinin çıkacağı belirlenecek olan Iphone 7 için hazırlıklarını sürdürmektedir. Geçtiğimiz yıllarda kendi modelinden biraz daha dışarı çıkaracak üretmiş oldukları Iphone 6 serisinin de kendi aralarında birçok farklıları bulunmaktadır. 

sisal

Iphone 7 daha ince olacak

Apple’ın son amiral gemi telefon modelleri olan Iphone 6S ve Iphone 6S Plus, bu modellerden daha önce çıkmış olan diğer Iphone 6 plus ve Iphone 6’ya göre yaklaşık 2 mm daha kalındı. Iphone 6 serisinin son telefonu olan Iphone 6S modellerinde3D Touch teknolojisinin kullanılması telefonların diğer serideki telefonlara göre 2 mm daha kalın olmasına neden olmuştu. Bu serideki telefonlar arasında;

• Iphone 6 6.9 mm

• Iphone 6S 7.1 mm 

• Iphone 6 plus 7.1 mm 

• Iphone 6S plus 7.3 mm gibi kalınlıklara sahip idi.

Iphone’un bu serilerinden sonra piyasaya çıkartılmak üzere tasarlanan Iphone 7 diğer modellere göre daha ince olarak tasarlanacağı konuşulmaktadır. Apple Iphone 7 serisinde diğer serilere nazaran daha köklü değişiklikler yapmak ve tasarımını da değiştirmek istemektedir. Iphone 7 için düşünülen kalınlık yaklaşık olarak 6 mm ile 6.5 mm arasında olup bu amaca ulaşmak için ise daha önceliki 3.5 mm genişlikte olan kulaklık jakının kaldırılması gerekmektedir. Bu nedenle Apple yeni üreteceği Iphone serilerinde alışık olmadığımız bir model ile karşımıza çıkacaktır.

Tasarım değişikliği

Apple Iphone serilerinde değiştirmek üzere çalıştığı bir başka nokta ise birçok eleştiri almış olduğu anten tasarımıdır. Bununla birlikte son zamanlarda duyulan bilgilere göre çift kamera kurulumu da yine Apple için beklenen yenilikler arasındadır. 

Bizi instagram'da Takip Etmeyi Unutmayın

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Comments

https://iqhaber.com/assets/images/user-avatar-s.jpg

0 comment

Write the first comment for this!

Facebook Yorumları