Akıllı Televizyonlar İle Neler Yapılabilir?
web-sitesi-fiyatlari
Akıllı tv, insan hayatının en önemli teknolojik ürünlerinden birisidir. En fazla rağbet gören televizyon modeli ise samsung smart tv olmaktadır.

Akıllı televizyonlar, günümüzün en fazla rağbet gören üst sınıf televizyonlarından birisidir. Bu televizyonlar sayesinde oturduğunuz yerden birçok işlemi yapabilme özgürlüğüne sahip olup, çok keyifli saatler geçirebilmeniz mümkündür. Tamamen kullanıcılarının konforu düşünülerekten tasarlanan akıllı tv, insanların büyük ilgisini görmeye devam etmektedir. Eğer marka olarak en fazla hangi akıllı tv rağbet görüyor diye soracak olursanız, şüphesiz vereceğimiz cevap Samsung smart tv’dir. Bu akıllı televizyonlar sayesinde oturduğunuz yerden Facebook gibi çok büyük bir platformda gezinebilecek, Twitter ile takipçilerinizin neler paylaştığını görebilecek ve tweet atabilecek, Youtube gibi dev bir platform üzerinden izlemesinden keyif duyduğunuz videoları seyredebilecek ve daha bunun gibi nice özelliklere sahip olabileceksiniz.

Akıllı televizyonlar kategorisinde biraz daha detaya indiğimizde, alarm sistemi bile bulabilmek mümkündür. Bu alarm sistemi, televizyon başında uyuya kalanlar için mükemmel bir teknoloji ürünü olmaktadır. Televizyonun ayarlar kısmından sabah kaçta uyanmak istiyorsanız o saate alarm kurabilir, televizyonunuz açık olsa da, kapalı olsa da alarm sistemi devreye girebilmektedir. Bu sayede insanlar uyanmak istediği saatte kolayca kalkabiliyor ve işine geç kalmamış oluyor. Bu özelliğin yanı sıra televizyonda kaçırdığınız dizi veya filmleri dilerseniz Youtube, dilerseniz de Google aramalarından ulaşarak seyredebilmeniz mümkün olmaktadır. Akıllı televizyonlar, Google üzerinde aramalara izin vermekte olup, en çok bu özelliği ile ilgi görmeye devam etmektedir. Google üzerinden tıpkı bir bilgisayar gibi her bir işlemi uygulayabilir ve televizyon üzerinden bir bilgisayar performansı çıkartabilmeniz mümkün olmaktadır.

sisal

Tüm bunlarla birlikte çocuklarınız için bir ebeveyn kontrolü sağlayabilmeniz de mümkündür. Çocuğunuzun seyretmesini istemediğiniz kanallar için bir şifre kurabilirsiniz. Ancak bu özellik, akıllı televizyonların modeline göre değişiklik göstermektedir. Bu sebepten dolayı televizyonu satın almadan önce teknik detaylarını çok iyi araştırmanız, sizin yararınıza olabilecek bir durumdur. Ebeveyn kontrolü sayesinde sadece çocuğunuzun izleyeceği kanalları açmanın yanı sıra, birde çocuğunuzun ne kadar televizyon izlemesini istiyorsanız, saat ve dakika olarak ayarlayabilmeniz mümkün olacaktır. Böylelikle çocuğunuza karşı bir disiplin getirmiş olacak ve onun geleceği adına çok büyük adımlar atmış olacaksınız. Tabi ki akıllı televizyonun özellikleri bunlarla sınırlı değildir. Tüm bunların dışında örneğin cep telefonunuza erişebilmeniz mümkündür. Erişebilmenizdeki kastımız, cep telefonunuzda yer alan fotoğrafları akıllı televizyonunuzdan görüntüleyebilir, videoları büyük ekran aracılığı ile daha net bir şekilde izleyebilir ve aynı zamanda uygulamalara erişebilme şansına sahip olabilirsiniz.

İşte akıllı televizyonların size kazandırdığı tüm özellikler bunlardır. Ancak tabi ki daha sayamayacağımız nice teknik detaylarda bulunmaktadır. Bu teknik detayları akıllı televizyonu satın alacağınız yerden öğrenmeniz, televizyon modeli açısından çok daha doğru bir yol olacaktır. Şöyle bir detay daha eklemeliyiz ki, akıllı televizyonlar çok uzun ömürlü olmaktadır. Bu sayede de birçok televizyon kullanıcısının dikkatinden kaçmamaktadır.

Akıllı Televizyonların Fiyatları Ne Kadardır?

Akıllı televizyon fikri aklınıza yattı, fakat size ne kadar bir ücret çıkacağı konusunda şüpheleriniz var ise, o konuda da sizleri aydınlatalım.  Akıllı televizyonlar, normal bir televizyonun sunmuş olduğu özelliklerin 10 katı fazlasını sunduğundan dolayı, haliyle normal televizyonlara göre ücretleri bir miktar daha fazla olmaktadır. Size akıllı televizyonlar hakkında sunmuş olduğumuz tüm teknik detayların bir televizyonda olmasını isteyen kullanıcılar, yaklaşık olarak 8000-12000 TL’yi gözden çıkarmaları gerekmektedir. Fakat normal bir kullanım, çok daha az detay isteyen kullanıcılar için fiyat ortalaması 3000-5000 TL arasında değişiklik göstermektedir. Bu vermiş olduğumuz fiyatlar ortalama baz alınarak verilmiş fiyatlardır. En doğru bilgiyi, almak istediğiniz televizyon modeline göre satış temsilcilerinden öğrenebilmeniz mümkün olacaktır.

Bizi instagram'da Takip Etmeyi Unutmayın

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Comments

https://iqhaber.com/assets/images/user-avatar-s.jpg

0 comment

Write the first comment for this!

Facebook Yorumları