Akıllı Lens İçin Patent Girişimi
web-sitesi-fiyatlari
İddialara göre, Galaxy Cam projesi konusunda şirketin çalışmalar yaptığı biliniyordu.

Birkaç yıl önce, Google’nin Google Glass akıllı gözlük gelişimleri duyurulmuştu. Bu yeniliklerin ise, gelecek için teknolojinin kapılarını sonuna kadar açacağı düşüncesi ortaya çıkmıştı. Giyilebilir bir bilgisayar gözlüğü olarak kullanıcılarına sunulacak olan bu model, giyilebilir teknoloji ürünleri arasında bir hayli ilgi görmüştü. Dokunmatik bir pad ile kontrol edilmesi mümkün olan bu gözlük, ses tanıma sistemlerine de sahip olmasının yanı sıra, internete bağlanma özellikleri ve yüksek çözünürlük gibi imkânları da kullanıcısına tanıyarak, ilgi çekmeyi başarmıştı. Hatta video çekme özelliği de bulunurken, oldukça kullanışlı özellikleri açıklanmıştı.

sisal

Samsung’dan önemli bir adım

Google’ nin geliştirmiş olduğu bu ürüne, bir rakip geliyordu. Samsung, bu gelişimleri göz ardı etmeden, patent ve ticari markalar bölümü kapsamında, Gear Link olarak bir projeye el atma girişiminde bulundu. Bahsedilen bu ürün, akıllı lens projesinin patenti alma yönünde Samsung’un ilerlemesini ele alıyor.

İddialar gerçeği yansıtıyor

 İddialara göre, Galaxy Cam projesi konusunda şirketin çalışmalar yaptığı biliniyordu. Görünen o ki bu iddialar doğruya çıkarken, gerçekleri yansıtması mümkün oluyor.

 Bahsettiğimiz koreli dev teknoloji şirketi, artık bu ürünün patentini almak için hazırlıklarına başlamış ve bu konuda ciddi yol kat etmiş. Her ne kadar ürünlerin tam olarak nasıl kullanacağı ve hangi özellikleri kapsayacağı belli olmasa da, rekabet sektörü içerisinde, Google’ a sağlam bir girişimde bulunacak gibi görünüyor.

Bilinen bazı özellikler ise şunladır;

·         Özel ekran

·         Kamera

·         Hareket sensörleri

·         Özel cam

·          

Bazı haberlerde yer alan bilgilere göre, ilk olarak Asya ve Amerika pazarında üretim gerçekleşmesi mümkün olmaktadır. Bunların dışında daha fazla detay bulunmadığı da bilgiler arasındadır. Yine gelişmeler oldukça, güncel bilgilere, web adresimiz üzerinden göz atabilirsiniz. Bu konuda gelişmeler sağlandıkça, ürün çıkış tarihi belli oldukça, sizlere bilgilendirmeler yapacağız.

Bizi instagram'da Takip Etmeyi Unutmayın

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Comments

https://iqhaber.com/assets/images/user-avatar-s.jpg

0 comment

Write the first comment for this!

Facebook Yorumları