4.5G Geçiş ve Ayarları
web-sitesi-fiyatlari
4.5G 1 Nisan 2016 sabahı itibari ile resmen kullanılmaya başlanmıştır.

 Artık 3G yerine 4.5G  ile birlikte internete daha hızlı erişebilecek, bunların yanı sıra 10 kat hızı ile kolaylıklar sağlayabileceksiniz. Fakat bu hızlı kullanımın bir dezavantajı bulunuyor ki, hızlı erişimden kaynaklı olarak, kotaya daha fazla etki edebilecektir. Kullanıcıların 4.5G geçtikten sonra, internet kota tüketiminin daha hızlı olacağından dolayı, kabarık faturalar ile karşılayabileceklerine dikkatli davranmaları gerektiğini söyledi.

sisal

SIM kart değişikliği gerekli

  Eğer ki SIM kartları, 4.5G özelliklerinden sonra yeni üretimlerden değil ise, bu kullanıma sahip olabilmek için, kartınızı şüphesiz ki değiştirmeniz gerekmektedir. Normal olarak 1 Nisan tarihine kadar, iletişim operatörleri dahilinde, hattın sahibinin kimlik fotokopileri kullanılarak, ücretsiz olarak değiştirilmektedir. Eğer ki henüz değiştirmediyseniz, artık belirli bir ücrete tabi olabilirsiniz. Bu da iletişim operatörlerine göre değişiklik gösterebilir. Eğer ki elinizde bulunan kartın 4.5G uyumlu olup olmadığını bilmiyorsanız, operatör web adresi üzerinden ya da müşteri hizmetleri dahilinde öğrenebilirsiniz.

Şebeke seçimi

     SIM kartlarınızda, 4.5G uyumu sağlandıysa, şimdi de ilk olarak şebeke seçimi yapmanız gerekmektedir. 1 Nisan tarihi itibari ile 3G için ayarlanmış olan şebeke, LTE ve 4G seçeneklerine uygun olarak ayarlamanız gerekiyor.

iPhone ayarlar

Hücresel veri seçenekleri üzerinden, ses ve veri menüsü seçilmelidir. Bu seçimlerden sonra LTE seçeneği tercih edilerek, ayarları tamamlayınız. Andoid cihazlar için ise, ayarları açtıktan sonra, diğer ayarlar seçeneği üzerinden mobil ağlar tercih edilerek, 4G seçeneği tercih edilmelidir.

Tüm diğer teknoloji haberleri, en yeni haberler ve 4.5G destekleyen telefon listesi için, diğer haberlerimize göz atabilirsiniz. Gelişmeler sağlandıkça bilgilendirmeler yapılarak, sizlere haberler sunulacaktır. Yine teknoloji kategorisi altından diğer haberlerimize de sitemiz üzerinden ulaşabilirsiniz.

Bizi instagram'da Takip Etmeyi Unutmayın

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Comments

https://iqhaber.com/assets/images/user-avatar-s.jpg

0 comment

Write the first comment for this!

Facebook Yorumları