2019 Model Hyundai Veloster Modeli
web-sitesi-fiyatlari
Hyundai markası spor otomobil piyasasına yeni modeli Veloster ile giriş yapıyor. Ünlü Amerikan otomobil fuarı detroit otomobil fuarında gösterime sunulan yeni Veloster ziyaretçilerin oldukça yoğun ilgisiyle karşılaştı.

Güçlü Bir Motora Sahip

Bu yeni araç 1.6 LT'lik bir turbo motora sahip ve 201 Hp güç üretebilme kapasitesine sahip.Ayrıca Velosterin N modeli ise 275 Hp gücünde bir motora sahip. Hyundai'nin tanıttığı Veloster, Veloster Turbo ve Veloster N modelleri Kuzey Amerika otomobil fuarının gözde otomobillerinden oldular. Veloster'in iç ve dış tasarımı tamamen yenilenmiş bir görüntüye sahip, Amerika ve Güney kore merkezli tasarım merkezlerinin ortak çalışması ile ortaya çıkarılan yeni Veloster tasarımı fuarın ziyaretçileri tarafından olumlu tepkiler almış durumda.

sisal

Asimetrik Kapıları Var

Yeni Veloster'in geliştirilen güç aktarma mekanizmaları ve iç tasarımı bu aracın fuarda oldukça fazla ziyaretçi ağırlamasına ve adından sıkça söz ettirmesine sebep oldu.Ayrıca bu yeni araç arka koltuklara yolcuların binişini kolaylaştıran 2+1 asimetrik kapı donanımıyla müşteriye sunuluyor.

LED Farlar

Yeni Veloster ön tasarımı itibariyle LED farları bünyesinde barındırıyor. Ayrıca gündüz farları ve ızgarasının yeni tasarımıyla oldukça ilgi çekici bir görünüşe sahip.Aracın önünde bulunan hava girişlerinin aerodinamik performansı oldukça etkili. Veloster'in çok kanallı ön ızgarası ve hava girişleri üç boyutlu ızgara ile tamamlanmış ve kullanıcılara spor bir otomobil görüntüsünü tam anlamıyla veriyor.

Veloster'in Motor Seçenekleri

Yeni Veloster piyasaya üç farklı motor seçeneği ile sunuluyor. Bu seçenekler arasında hem benzinli hem de dizel modeller bulunuyor. 2.0 litre hacmine sahip 147 Hp gücüne sahip motor 4 silindirli yapıya sahip, ayrıca motorun gaz emisyonu da oldukça düşük. 6 ileri otomatik ve manuel şanzıman seçeneğinin de bulunduğu otomobilin 1.6 ve 2.0 seçenekleri de yine kullanıcılar ile buluşacak.

Bizi instagram'da Takip Etmeyi Unutmayın

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Comments

https://iqhaber.com/assets/images/user-avatar-s.jpg

0 comment

Write the first comment for this!

Facebook Yorumları