Yeşilçamın En İyi 5 Kötü Adamı
web-sitesi-fiyatlari
Yeşilçam klasikleri arasında yer alan kötü karakterler oyuncuları filme bir heyecan ve sürükleyici bir serüven ile izleyiciyi adeta ekranlara bağlamaktadır.

1. Erol Taş

Erol Taş

Erol Taş 1928 yılında doğmuş ve tesadüf eseri oyuncu olmuştur. Sert bakışları ve güçlü yapısı görüntüsü ile filmlerin en çok aranan ve rolünü başarı ile yapan bir oyuncu olmuştur. Kötü karakterlerin en başında akla gelen ilk isimlerden biri olmuştur.

2. Nuri Alço

Nuri Alço

Nuri Alço 1951 doğumlu. Türk sinemasının en kötü adam karakteri arasındadır. Sarışın mavi gözlü ve uzun boylu olan Alço umursamaz tavırları ile oynadığı tecavüz sahnelerinde adını oldukça acımasız ve ilaçlı gazozcu olarak duyurmuştur.

sisal

3. Hüseyin Peyda

Hüseyin Peyda

Hüseyin Peyda 1920 doğumlu ve sanat hayatına 50’li yıllarda başlayan ve oyunculuk dışında yazarlık ve yönetmenlik yapmıştır. Kötü karakterler arasında  Porno film yerini alan Hüseyin Peyda mavi gözlü ve sert bakışları ile acımasız, hain ve gaddar bir rolü başarı ile yapmıştır. Kötü rol oyuncuları arasında adından çok sık bahsedilmiştir.

4. Coşkun Göğen

Coşkun Göğen

Coşkun Göğen 1946 doğumludur. Türk sinemasının ve dünyanın tanıdığı oyuncu pis bakışları,bakımsız hali ve sakalları dağınık görüntüsü ile tecavüz sahnelerinde oldukça adından söz ettiren kötü karakterler arasında yerini almıştır. Tecavüzcü Coşkun olarakta bilinen karakter serseri rolü ve mafya adamı rollerini başarı ile yapmıştır.

5. Bilal İnci

Bilal İnci

Bilal İnci 1936 doğumludur. Mimikleri ve sert bakışları ile kötü adam rolünü başarı ile yapmıştır. Türk sinemasında oynadığı acımasız karakterlerde ve ardından acımasızca gülüşü ile kötülüğü zevk ile yapan oyuncu birçok tarihi sinema rollerinde başkahraman olarak adından söz ettiren kötü adam oyuncuları arasında yerini almıştır.

Bizi instagram'da Takip Etmeyi Unutmayın

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Comments

https://iqhaber.com/assets/images/user-avatar-s.jpg

0 comment

Write the first comment for this!

Facebook Yorumları