Türkiye'de En Çok Takip Edilen 5 TV Kanalı
web-sitesi-fiyatlari
Televizyon izlemek boş zamanların en güzel alternatiflerinden biri olarak karşımıza çıkıyor. Herkesin sevdiği ve izlediği birçok TV kanalı bulunmakta olup sürekli olmasa da en fazla izlediği kanal vardır.

1. Show TV

Show TV

Birçok farklı dizi ve programla izleyici karşısına çıkan kanal 1992 yılından beri hayatımıza girmiş durumda. Günün her saati farklı program türleri ile herkesime hitap ediyor. Akşamları haber sonrası sevilen dizileri ile ekranlara gelen Show TV en çok takip edilen kanallar arasında yerini alıyor.

2. ATV

ATV

Dizi ATV de izlenir sloganı ile yayın hayatına giren kanal birçok farklı seçenek ile izleyiciye hizmet veriyor. Sabah kuşaklarından akşam dizilerine kadar birçok programı bünyesinde barındıran kanal yayınladığı programlarla bazı geceler reytinglerde birinci olarak karşımıza çıkıyor. ATV 1992 yılında test yayını 1993 yılında ise genel yayın ile izleyicisiyle buluşmuştur.

sisal

3. Star

Star

İlk özel televizyon kanallarından biri olan star TV 1989 yılında izleyiciye merhaba diyerek yayın hayatına başlamıştır. 7'den 70'e her kesim için program yayınlayan kanal birçok sevilen diziyi bünyesinde barındırıyor. Tarafsız ve ilkeli yayınları ile her gün izleyicisine heyecanlı saatler yaşatmaya devam ediyor.

4. Kanal D

Kanal D

1993 yılında yayın hayatına başlayan kanal canlı yayın, dizi ve programları ile her gün izleyicisi ile buluşuyor. En çok izlenen kanallar arasında yer alan Kanal D birçok kesim tarafından severek takip edilmekte.

5. Fox TV

Fox TV

Farklı haber sunumu ve sevilen dizileri ile her gün izleyicisine heyecan yaşatmaya devam eden Fox TV en fazla takip edilen kanallar arasında yerini alıyor. 1993 yılından beri yayın hayatını sürdüren TV kanalı birçok farklı program yayını yapıyor.

Bizi instagram'da Takip Etmeyi Unutmayın

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Comments

https://iqhaber.com/assets/images/user-avatar-s.jpg

0 comment

Write the first comment for this!

Facebook Yorumları