Nokia'nın En iyi 5 Telefon Modeli
web-sitesi-fiyatlari
Mobil teknoloji tarihinde kendisine saygın bir yer edinen Nokia, her ne kadar çoğu kullanıcı tarafından bir anı olarak görülse de, aslında bir zamanlar cep telefonu denildiğinde ilk akla gelen markaydı. Özellikle 90'lı yılların sonunda, cep telefonu standartlarını belirleyen Nokia, bugünün iPhone'undan daha fazla itibar kazanmıştı.

1. Nokia Lumia 1520

Nokia Lumia 1520

Lumiaların efendisi olarak nitelendirilen 1520 modeli, dört çekirdekli Snapdragon 850 işlemcisi ile oldukça dikkat çekici bir model. 2 GB RAM ve 20 MP kamerasının yanında devasa denilebilecek bir 3400 mAH batarya ile, tüm zamanların en iyi Windows Phone işletim sistemine sahip telefonu denilebilir.

2. Nokia 808 PureView

Nokia 808 PureView

Belle işletim sisteminin kullanıldığı bu model, 41 MP çözünürlükte bir kameraya sahip. 32 GB depolama alanı ve Multiouch ekranı ile diğer modeller arasında eşsiz bir kimliğe sahip.

sisal

3. Nokia 8

Nokia 8

Android 7.1.1 Nougat işletim sistemine sahip olan bu cihaz, 5.3 inç ekran boyutu ve 2560x1440 ekran çözünürlüğüne sahiptir. Nokia'nın ileri seviye ürettiği bu model, kullanıcılar tarafından oldukça beğenilmiştir. 4 GB RAM, 8 çekirdekli ve Snapdragon 835 işlemcisi ile rakiplerine büyük fark adan Nokia 8, 13 MP arka ve 13 MP ön kameraya sahiptir.

4. Nokia 9

Nokia 9

Nokia'nın en son ki amiral gemisi olan Nokia 9 modeli, tüm nokia boşluklarını doldurabilen bir model. Özellikle tasarım açısından son derece şık olan cihaz, Nokia severlerin tüm beklentilerini karşılayabilecek şekilde dizayn edilmiş.

5. Nokia 10

Nokia 10

Dünyanın en iyi cep telefonları listesinde 10. sırada yer alan bu cihaz, Nokia firmasının en iyi teknolojik cihazıdır. 5 kameralı olarak piyasaya çıkan bu model, firmanın en iddialı olduğu cihazların başında geliyor.

Bizi instagram'da Takip Etmeyi Unutmayın

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Comments

https://iqhaber.com/assets/images/user-avatar-s.jpg

0 comment

Write the first comment for this!

Facebook Yorumları