instagram Nasıl Dondurulur?
web-sitesi-fiyatlari
Tıpkı Facebook usulü ile Instagram hesabını kolaylıkla dondurulabilir.

Instagram, an itibari ile 1 Milyarı aşkın aktif kullanıcısı bulunan sosyal paylaşım platformudur. 2010 yılında Kevin Systrom tarafından kurulmuştur. İlk olarak akıllı telefon uygulaması olarak geliştirilen Instagram, daha sonra web sitesi olarak da hizmet vermeye başlamıştır. Facebook kurucusu Mark Zückernberg tarafından 2012 yılında 1 Milyar Dolara satın alınmıştır. Fotoğraflara uygulamanın kendisine has efekt ve filtreler ile daha hoş bir görünüm sağlaması Instagram' ın kullanıcı sayısında önemli artış olmasını sağlamıştır.

2. Instagram İçeriği

Instagram İçeriği

Instagram' ın içeriğinde aktif olarak 24 adet filtre bulunuyor. Fotoğrafları bir kare şeklinde sınırlandırıyordu. Kodak İnstamatic ve Polaroid resimler cep telefonu ekranına 4:3' lük bir boyuta indirgeniyordu. Fakat son zamanlarda gelen güncellemeden sonra bu sorun çözülmüştür ve fotoğrafın çekim boyutuna göre yüklemeler aktif hale gelmiştir. Toplam 25 dilde kullanılıyor.

sisal

3. Instagram Dondurma İşlemleri

Instagram dondurma işlemi, oldukça basit ve kısa bir işlemdir. Tıpkı Facebook usulü ile Instagram hesabını kolaylıkla dondurulabilir. Dondurma; bir süreliğine hesabın pasif hale getirilmesi fakat bu süre zarfında hesabın kalıcı olarak silinmemesidir. Bu nedenle bu işlem hesabı tamamen silme işlemi değil sadece belli bir süreliğine kapatılmasıdır. Bu süreyi siz belirlersiniz. 

Instagram hesabınızı dondurduktan sonra hesabınız kapanır fakat siz tekrar geri dönmek istediğinizde yine kullanıcı adınız ve şifreniz ile giriş yaparsanız an itibari ile tekrar aktif hale getirmiş olursunuz. Instagram' ın akıllı telefon uygulamasından dondurulması mümkün değildir. Bu işlem için web sitesini kullanmanız gerekmektedir. Web sitesinden profilinize girdikten sonra ''Profili Düzenle'' butonuna tıklayın. Tıklayınca sol panelde Profili Düzenle, Şifreyi Değiştir, İzinli Uygulamalar, Yorumlar ve E-Posta ve sms butonları olacaktır. Buradan ''Profili Düzenle'' tıkladıktan sonra sağ alt köşedeki ''Hesabımı geçici olarak kapat'' butonuna tıklayın. ''Hesabını Neden Kapatıyorsun?'' sorusuna dilediğiniz cevabı verip, hemen altına şifrenizi yazıp hesabınızı pasif hale getirebilirsiniz.  instagram hesabınızı halen kapatamadıysanız yorum bölümüne yaşadığınız sorunu yazın en kısa sürede cevaplamış oluruz. 

4. instagram Nasıl Dondurulur Video Anlatımı

Bizi instagram'da Takip Etmeyi Unutmayın

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Comments

https://iqhaber.com/assets/images/user-avatar-s.jpg

0 comment

Write the first comment for this!

Facebook Yorumları