Evde Diş Beyazlatmak İçin 5 Basit İpucu
web-sitesi-fiyatlari
Dişlerin beyaz olması oldukça önemli bir bakım şeklidir. Sararan dişlerin beyazlaması için evde yapılabilecek bazı tarifler vardır. Bunlarla dişlerinizin beyazlaması daha da önemlisi ışıl ışıl parlamasını sağlayabilirsiniz. Diş bakımında dikkat edilmesi gerekenler arasında sararan dişlerin beyazlatılması gibi konular da yer alıyor.

1. Günde Mutlaka İki Defa Fırçalayın

Günde Mutlaka İki Defa Fırçalayın

Bunu herkes biliyordur belki. Ancak herkes günde iki defa dişini fırçalamıyordur. Dişlerinizde tartar oluşmaması için mutlaka günde o iki kerelik fırçalama işlemini yapmanız gerekiyor. Dişlerin sağlam kalması için fırçalama işlemi oldukça önemlidir. Her diş fırçalama süreniz 3 dakikadan az olmasın.

2. Limon ve Karbonat Karışımı

Limon ve Karbonat Karışımı

Karbonatın birçok faydası olduğu söylenebilir. Limonu ve karbonatı minik bir kabın içerisinde karıştırın ve dişlerinizi bu karışım ile fırçalayın. Bu fırçalama işlemini her gün yapmanıza gerek yok. Haftada iki defa uygularsanız çok iyi sonuç elde edebilirsiniz. Birkaç hafta sonra daha beyaz dişleriniz olacaktır.

sisal

3. Sadece Karbonat

Sadece Karbonat

Karbonatı yalnız başına da kullanabilirsiniz. Diş fırçanızı karbonata batırın ve haftada yalnızca bir veya iki defa bu işlemi yapın. Karbonatın kendine has beyazlaştırma özelliği vardır. Dişlerin daha beyaz olması için son derece doğal olan bir çözümdür.

4. Sofra Tuzu Beyazlatır

Sofra Tuzu Beyazlatır

Karbonat gibi hemen belirgin bir fark görülmese de sofra tuzu da kullanarak dişlerinizi hem temizleyebilir hem de beyazlatabilirsiniz. Islanan diş fırçasını tuza batırarak dişlerinizi fırçalamanız yeterlidir.

5. Karbonat, Sirke ve Tuz Karışımı

Karbonat, Sirke ve Tuz Karışımı

Oldukça etkili bir karışımdır. Dişleri diplerinde oluşan sarı lekelerin kaybolmasında çok etkilidir. Haftada bir veya iki kere bu karışımı kullanarak önce sarı lekelerden kurtulabilirsiniz sonrasında da dişlerinizin bembeyaz görünmesini sağlayabilirsiniz. Ancak bu karışımı haftada iki kereden fazla kullanmamaya özen gösterin.

Bizi instagram'da Takip Etmeyi Unutmayın

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Comments

https://iqhaber.com/assets/images/user-avatar-s.jpg

0 comment

Write the first comment for this!

Facebook Yorumları