En İyi 5 Cep Telefonu Markası
web-sitesi-fiyatlari
Gelişen teknolojiyle birlikte her geçen gün yeni bir telefon modeli karşımıza çıkıyor. Durum bu şekildeyken kullanıcılar hangi telefonun daha iyi olduğunu seçmekte epey zorlanmakta. Özellikle bireyler hangi kriterin daha önemli olduğunu kestiremezken küçük firmalar kullanıcıların bu açığından faydalanıp manipüle etmeye çalışıyor. Bu yazımızda 2017'in enleri ele aldık.

1. Xiaomi Cep Telefonu Modelleri

Xiaomi Cep Telefonu Modelleri

Sektörde adını yeni yeni duyurmaya başlayan Xiaomi listemizin beşinci sırasında yer alıyor. Özellikle uygun fiyatıyla karşımıza çıkan Xiaomi kullanıcılarına rahat bir kullanım deneyime de sunabiliyor. 2016 yılının 2. çeyreğin de 14.7 milyon satış yapan Xiaomi 2017 2. çeyreğinde ise satış rakamını 23.2 çıkarmış durumda.İlerleyen günlerde Xiaomi Türkiye pazarına resmi yollarla girmeyi düşündüğünü açıkladı.

2. OPPO Cep Telefonu Modelleri

OPPO Cep Telefonu Modelleri

Çinliler tarafından geliştirilen cihaz 2017 yılı itibariyle yüksek satış rakamlarına ulaşmış durumda. Tam bir fiyat/performans ürünü olan cihazın Türkiye’de resmi satışı bulunmuyor. İsteyen bireyler istediği takdirde ebay şirketlerden telefonu temin edebilirler. Cihaz 2017 yılının 2. çeyreğinde tam 29.5 milyon satış rakamına ulaştığını duyurdu.

sisal

3. Huawei Cep Telefonu Modelleri

Huawei Cep Telefonu Modelleri

Türkiye pazarında kendine büyük bir yer edinen Huawei kullanıcıya tanıdığı geniş ayrıcalık ve pil özelliğinden dolayı listemizin üçüncü sırasında yer alıyor.Her dönem farklı modellerle karşımıza çıkan Huawei ilerleyen dönemler de çok daha güçlü modellerle karşımıza çıkmak istediğini duyurdu.

4. Apple Cep Telefonu Modelleri

Apple Cep Telefonu Modelleri

Tüm dünyanın vazgeçilmez klasiklerinden biri olan Apple 41 milyon satış rakamına ulaşmış durumda. Tamamen ios cihazlara özgün yazılımıyla karşımıza çıkan Apple hem güvenlik nedenleri hem de marka adından dolayı listemizin ikinci sırasına yerleşmiş durumda. Özellikle 2017 yılında yayınladığı İphone 8 modelini kullanıcılar yoğun bir ilgi ile karşılamış durumda.

5. Samsung Cep Telefonu Modelleri

Samsung Cep Telefonu Modelleri

Dünya’da ve ülkemiz de yer edinmiş bir marka olan Samsung kullanıcısına sunduğu özelliklerden dolayı listemizin birincisi sırasında yer alıyor. Özellikle tamamen özelleştirilebilir ara yüzü ve kullanıcıya sunduğu transfer imkanı sayesinde marka kullanıcıların gönüllerinde taht kurmuş durumda. 2017 yılında Samsung 79.5 milyon satış rakamına ulaştı.

Bizi instagram'da Takip Etmeyi Unutmayın

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Comments

https://iqhaber.com/assets/images/user-avatar-s.jpg

0 comment

Write the first comment for this!

Facebook Yorumları