En Değişik 5 İş Fikri
web-sitesi-fiyatlari
Ne yazık ki herkes istediği mesleği yapmıyor. Ancak ortak gaye para kazanmak ve hayatta kalabilmek. Bu amaçla yola çıkan pek çok kişi hayatının bir noktasında enteresan iş fikirleri ile karşılaşabiliyor. Kulağa tuhaf geldiği için sıcak bakılmasa da bu iş fikirlerinin bazıları oldukça büyük getiriler sağlıyor. İşte en değişik iş fikirlerinden yalnızca 5 tanesi.

1. Yüzük Ticareti

Yüzük Ticareti

Aslında akla kuyumculuk gibi bir iş fikri gelebilir. Ancak bununla bir ilgisi yok. Aslında bu iş fikri nişan yüzükleri için ortaya atılmıştır. Yani nişanlanan ancak evlenemeden ayrılan çiftlerin yüzüklerini alan bir organizasyondan söz edilmekte. Bu yüzükler değerinin altında alınmıyor. Ancak temizlenip parlatılarak değerinin üstünde satılabiliyor.

2. Oyuncak Bebek Tamirciliği

Oyuncak Bebek Tamirciliği

Pek çok yerde televizyon hastanesi yazısı görülmüştür. Ancak oyuncak bebekler için tamirat yapan bir yerden söz etmek mümkün değil. Birkaç boya, plastik, iğne ve iplik ile sermaye oluşturularak oyuncak bebek tamirciliği yapılabilir.

sisal

3. Manken Satmak ya da Kiralamak

Manken Satmak ya da Kiralamak

Sözünü ettiğimiz şey elbette canlı manken değil. Vitrinleri süsleyen plastik mankenler aslında tekstil sektörünün bel kemiği. Plastik manken kiralayarak ya da satarak da ciddi bir getiri sağlamak mümkün.

4. Hayvan Restoranları

Hayvan Restoranları

Dünyada ve ülkemizde milyonlarca evcil hayvan sahibi bulunuyor. En çok da kedi ve köpek besleniyor. Ancak bu hayvanların bir araya gelip eğlenebilmesi ve yemek yemesi için hazırda herhangi bir ortam yol. Neden bir kedi ya da köpek restoranı olmasın ki.

5. Telefon Kılıfı Süsleme

Telefon Kılıfı Süsleme

Biraz el becerisi ve birazda boncuk ve boya sayesinde mükemmel telefon kılıfları yapmak mümkün. Üstelik akıllı telefonların hayatımızın dörtte üçünü kapladığı düşünülür ise muhteşem ve geleceği olan bir iş olduğunu kabul etmek gerekir.

Bizi instagram'da Takip Etmeyi Unutmayın

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Comments

https://iqhaber.com/assets/images/user-avatar-s.jpg

0 comment

Write the first comment for this!

Facebook Yorumları