En Çok Kazandıran 5 Meslek
web-sitesi-fiyatlari
İyi ya da kötü bir meslek sahibi olmak hayatta kalmanın en önemli kuralıdır. Kimileri için her gün çekilen bir işkence olsa da kimilerine göre mesleği vazgeçilmezdir. İşte en çok kazandıran mesleklerden yalnızca 5 tanesi.

1. Mühendis

Mühendis

Günümüzde mühendislik pek çok dala bölünmüş durumda. Gıda mühendisinden, makine mühendisine kadar onlarca bölümü mevcut. Ancak hangisi olursa olsun mühendislik en çok kazandıran meslekler arasında yer alıyor.

2. Diş Hekimi

Diş Hekimi

Dişler vücudun en önemli parçalarıdır. Onlara zarar geldiğinde ağrı ve sızısı dayanılmaz boyutlara ulaşır. İşte bu sıkıntılardan bizi kurtaran diş hekimleri,en çok kazanan kişiler arasında yer alıyor. Yılda minimum 200.000 TL’ye ulaşan kazançları özel muayenehaneler sayesinde de katlanıyor.

sisal

3. Kurumsal Direktör

Kurumsal Direktör

Banka CEO’su, kurumsal operatör müdürü, Satış koordinatörü gibi birimler genellikle beyaz yakalı dünyasının birer unvanlarıdır. Piyasa şartlarına göre belirlenen ücretlendirme de en büyük payı da elbette bu kişiler almaktadır. Bazen aldıkları riskler nedeni ile bazen ise kıdemleri doğrultusunda en çok kazanan meslekler arasında bu kurumsal direktörlükler de bulunur.

4. Pilot

Pilot

Pilot olmak her küçük çocuğun hayalidir. Gerek eğitimleri gerekse deneyimleri açısından hiç de kolay olmayan bu meslek en çok kazandıran mesleklerden bir tanesi. Hemde çalışma saatleri oldukça esnek ve rahat.

5. Nükleer Mühendis

Nükleer Mühendis

Uzay çağına ve büyük savaşlara her geçen gün biraz daha yaklaşmak, bazı mesleklerin önünü açmış gibi görünüyor. Nükleer mühendisliği de bunlardan bir tanesi. Uzay mekiği yapımında da bel kemiği rolü üstlenen bu meslek erbapları oldukça büyük riskler altında çalışıyor.

Bizi instagram'da Takip Etmeyi Unutmayın

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Comments

https://iqhaber.com/assets/images/user-avatar-s.jpg

0 comment

Write the first comment for this!

Facebook Yorumları