Dünyanın En Tehlikeli 5 Bölgesi
web-sitesi-fiyatlari
Esasen dünya başlı başına güvenli olmayan bir yerdir. Ancak bu dünya üzerinde öyle bölgeler vardır ki, daha da tehlikelidirler. Bu bölgelere hep birlikte bakalım.

1. Kivu Gölü

Kivu Gölü

Kivu Gölü, Kongo'da yer alan bir göldür. Bu göl o kadar pistir ki yüz binleri aşan sayıda insanın ölümüne sebep olmuştur. Ancak bu göl halen daha kullanılmaya devam etmektedir. Başka bir deyişle insanlar mikrop kaparak ölme riskini göze alarak bu gölde yıkanmayı sürdürüyorlar.

2. Çernobil

Çernobil

Ukrayna'da bulunan bu yerleşim birimi bir zamanlar nükleer santrale ev sahipliği yapmaktaydı. Ancak dünya tarihinin gördüğü en büyük felaketlerden bir tanesi yaşanınca bölge tamamen boşaltıldı. Etkileri halen daha sürüyor ve insan ömrünün yeteceği bir sürede bu etkilerin sona ermesi de beklenmiyor.

sisal

3. Somali

Somali

Somali de dünyadaki en tehlikeli bölgeler arasında. Deniz haydutluğu faaliyetlerinin yanı sıra bölgedeki iç savaş da ülkeyi daha güvensiz hale getiren etmenler arasında.Öte yandan iç savaşın olmadığı dönemde de Somali açlık ve sefaletin en üst seviyelerde olduğu bir ülkeydi.

4. Bermuda Şeytan Üçgeni

Bermuda Şeytan Üçgeni

Kimi insanlar tarafından tam olarak izah edilemiyor veya bazı insanlar tarafından inanılmaya değer bulunmuyor da olsa çok sayıda uçak ve geminin bu bölgede esrarengiz bir şekilde kaybolması kafaları karıştırıyor. Yani her ne kadar böyle bir şey olmasa da sadece efsanesi bile insanı korkutmak için yeterli.

5. Brezilya Yılan Adası

Brezilya Yılan Adası

Brezilya hükümetince girişlerin yasaklanmış olduğu bu bölgede adından da anlaşılacağı üzerine çok sayıda zehirli yılan yaşıyor. Bu ada Sao Paolo kentine yakın bölgede yer almakta.

Bizi instagram'da Takip Etmeyi Unutmayın

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Comments

https://iqhaber.com/assets/images/user-avatar-s.jpg

0 comment

Write the first comment for this!

Facebook Yorumları