Dünyanın En Pahalı 6 Otomobili
web-sitesi-fiyatlari
Araba kullanmak kimileri için sadece ihtiyaç giderme aracı. Fakat bu araçlar çok pahalı gelin bu araçlara birlikte bakalım.

1. Koenigsegg CCXR Trevita

Koenigsegg CCXR Trevita

İsveç kökenli Koenigsegg’in üretimini gerçekleştirdiği aracın elmas karbonlu fiber bir gövdeye sahip olması en önemli özelliklerinden bir tanesi. 4.712cc’lik V8 motoru ile birlikte 806 bhp güç üretimi yapan araçtan dünya üzerinde sadece üç tane mevcut. Fiyatı ise 14,9 milyon TL. Oldukça pahalı bir araçtır.

2. Lamborghini Veneno

Lamborghini Veneno

Cenevre Otomobil Fuarı’nda sergiye çıkarılan ve otomobil şirketinin 50. yıl dönümüne özel olarak üretilmiş araçtan dünya üzerinde sadece 12 adet mevcut. Saatte 100 kilometrelik bir hıza yalnızca 2,9 saniyede ulaşabilen araç türünün en hızlısıdır. Aracın fiyatı ise 13,7 milyon TL değerinde.

sisal

3. W Motors Lykan Hypersports

W Motors Lykan Hypersports

Merkezi Lübnan olan W Motors firması, üretmiş olduğu bu modelin dış görünümünde led ışıklar ile birlikte aydınlatma işlemi yapılmış olan elmas kullanımına giderek dünyada bir ilke imza atmış oldu. 750 bhp değerinde güç üretimi yapan motoru ile birlikte saatte 395 kilometrelik bir hıza kadar çıkan aracın fiyatı ise 10,4 milyon TL.

4. Koeniggsegg One: 1

Koeniggsegg One: 1

197 kilogram ağırlığı olan otomobil, ağırlığının vermiş olduğu avantaj ile iyi bir hıza çıkabiliyor. 5 litrelik V8 turbo motoruna sahip olan, saatte 450 kilometrelik bir hıza çıkan bu aracın fiyatı ise 8,6 milyon TL.

5. Bugatti Chiron

Bugatti Chiron

Saatte 420 kilometrelik bir hıza ulaşabilen araç türünün tek örneği ve dünya üzerinde 500 adet üretilmiş olması üzerine gelen teklifler ile üretim sayısını arttırması bekleniyor. Fiyatı ise 8 milyon TL.

6. Lycan Hypersport

Lycan Hypersport

Koltuk dikişlerinin altın iplikten yapıldığı ve yapımına altı yıllık bir süreç harcanan bu aracın satış fiyatı 3.5 milyon dolar değerinde ve dünyanın en pahalı arabaları arasındadır.

Bizi instagram'da Takip Etmeyi Unutmayın

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Comments

https://iqhaber.com/assets/images/user-avatar-s.jpg

0 comment

Write the first comment for this!

Facebook Yorumları