Dünyanın En İyi 5 Üniversitesi
web-sitesi-fiyatlari
Üniversiteler ülkeler için en önemli kurumlardır. Çünkü bu kurumlarda eğitim gören kişilerin artık iş hayatına atılmaları için sadece bir adımları kalmış oluyor. İşte hayatınıza yön veren üniversiteler;

1. Harward Üniversitesi

Harward Üniversitesi

Harward Üniversitesi Amerika Birleşik Devletlerinin Boston eyaletinde yer alan dünyanın en iyi üniversitelerinden bir tanesidir. Harvard Üniversitesinin Boston'un farklı yerlerinde 11 adet fakültesi bulunuyor. Üniversitede dünyanın her yerinden pek çok öğrenci eğitim alıyor. Üniversitede özellikle hukuk alanında ve bilimsel konularda eğitimler veriliyor.

2. Stanford Üniversitesi

Stanford Üniversitesi

Amerika Birleşik Devletlerinin Kaliforniya eyaletinde yer alan bir üniversitedir.Üniversite'de günümüzde 17 bin seviyesinde öğrenci eğitim görmektedir.Üniversite 1891 yılında eğitim hayatına giriş yapmıştır. Stanford Üniversitesinde beşeri bilimler ve fen okulu mühendisliği, yer bilimleri eğitimleri, işletme ve yüksek lisans okulu, Stanford hukuk okulu ve tıp okulları üniversiteye bağlı bulunuyor ve üniversitede bu eğitimler veriliyor.

sisal

3. MIT Üniversitesi

MIT Üniversitesi

Dünyanın en iyi üniversitelerinden bir tanesi de MIT Üniversitesidir. Üniversite Amerika Birleşik Devletlerinin Boston eyaletinde yer alır. Üniversitenin bünyesinde 12 bin öğrenci eğitim görüyor. Üniversitede bilim, mühendislik ve ekonomi alanlarında eğitim veriliyor. Dünyanın en iyi ekonomistleri bu üniversiteden mezun oluyor.

4. Cambridge Üniversitesi

Cambridge Üniversitesi

Cambridge Üniversitesi İngiltere'de yer alan bir üniversitedir. Üniversite 1890 yılında eğitim hayatına giriş yaptı. Üniversitenin bünyesinde günümüzde 20 bin öğrenci eğitim görmektedir. Üniversitede ekonomi, mimarlık, işletme ve yönetimi bölümlerinde eğitimler veriliyor.

5. Oxford Üniversitesi

Oxford Üniversitesi

Oxford Üniversitesi İngiltere'de yer alan bünyesinde 35 yüksekokul, 30 fakülte ve 250 ayrı program yer alıyor. Üniversitede öğrenciler ile akademisyenlerin bir araya gelip toplantı yaptığı etkinlikler bulunuyor. Üniversitede psikoloji, sağlık ve ekonomi alanlarında dersler veriliyor.

Bizi instagram'da Takip Etmeyi Unutmayın

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Comments

https://iqhaber.com/assets/images/user-avatar-s.jpg

0 comment

Write the first comment for this!

Facebook Yorumları