Dünyanın En Güzel 6 Ülkesi
web-sitesi-fiyatlari
Her ülke birbirinden farklıdır. Kimi mis gibi havası ile, kimi insanları ile, kimi eğlence yerleri ile kimi de kumsalları ile anılır. Gelin bu ülkelerin en güzellerine bir bakalım.

1. İtalya

İtalya

Dünyanın en romantik ülkesi denildiğinde akla kuşkusuz İtalya gelir. Uçsuz bucaksız deniz manzarası ve kiriş kasabaları ile salaş mekanları birleştiğinde gidenlerin dönmek istemeyeceği bir mekan oluşturur. Üstelik İtalya’nın coğrafi yapısı gereği evlerin hiçbiri diğerinin manzarasına engel olmuyor.

2. Nepal

Nepal

Dünyanın en yüksek tepesi Everest Nepal’de bulunuyor. Ancak Nepal’i güzel yapan yalnızca Everest değil. Nepal yüksek ve masmavi dağlarla, yemyeşil vadilerle çevrelenmiş muhteşem güzellikle bir ülke. Ancak dünyanın en yoksul ülkeleri arasında yer alıyor olması bu güzellikten insanların pek de haberdar olamamasına neden olmuş.

sisal

3. Filipinler

Filipinler

Deniz her yerde güzeldir. Ancak 7 binden fazla adası olan Filipinler için deniz bambaşka bir anlam ifade etmektedir. Bu adaların doyumsuz güzelliğine bir de çeltik tarlaları eklenince uçsuz bucaksız rüya tablo gibi görüntüler ortaya çıkıyor.

4. Norveç

Norveç

Norveç’in oldukça fazla göç alması, yalnızca zengin bir ülke olmasından kaynaklanmıyor.Doğası ile büyüleyen Norveç doğal yaşamın adeta başkenti. Ayrıca güneşin batmadığı yer olarak bilinen Nordkapp da Norveç sınırlarında bulunmakta.

5. Hindistan

Hindistan

Dünyanın en kalabalık ülkelerinden olması Hindistan’ın güzelliklerinin daha çok ortaya çıkmasını sağlıyor. Hindistan’daki etnik kültür farklılıkları ve insan çeşitliliği onu çok farklı ve rengârenk bir ülke haline getirmiş.

6. Çin

Çin

Kültürel yapısı ve doğal güzellikleri ile dünyanın en büyük ülkesi olan Çin de gidilip görülesi ülkelerin başında geliyor. Ayrıca Çin meşhur Himalaya dağlarına da ev sahipliği yapıyor.

Bizi instagram'da Takip Etmeyi Unutmayın

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Comments

https://iqhaber.com/assets/images/user-avatar-s.jpg

0 comment

Write the first comment for this!

Facebook Yorumları