Dünyada Yaşanan En Garip 5 Olay
web-sitesi-fiyatlari
Dünya oluşumundan bu yana bir çok gariplikliklere ev sahipliği yapmıştır. Bu gariplikler ilerleyen zamanlarda çözülmüş kimi zamanda halen gizemini sürdürmektedir. Bu garipliklerden bazılarına değinirsek.

1. Piramitler

Piramitler

Piramitler halen gizemini koruyan garipliklerden sadece biri. Yapılışları içerisinde yer alan cesetler ve mücevherler, insan eserimi bir piramit taşının ağırlığı gibi binlerce sorunun cevapsız kaldığı garip bir inşaat. Piramitler arası geçişler, piramitler üzerine işlenen işaretler ve yüz yıllardır her hangi bir restorasyona gerek kalmadan dimdik durmaları. İnsan bu kadar mükemmeliyetçi miydi?geçmiş zamanında. Yoksa gerçekten doğaüstü bir eser mi?

2. Sibirya'daki Çukur

Sibirya'daki Çukur

Yamal adasındaki aklın alamayacağı büyüklükteki çukur yer çökmesi sonucu mu yoksa meteor taşlarının oluşturduğu bir çukur mu belli değil. Kara delik diye tabir edilen bu çukur gizemini korurken dünyanın sonunu getirecek haber olarak değerlendirilmektedir.

sisal

3. Ufolar

Ufolar

Varlıkları günümüzde de halen bir muamma olan ufoları resmetmeyi başaran Filoppo Lippi'nin 15 yüzyılda yaptığı resim 'La Madonna e San Giovannino' tablosu acaba gerçekten ufoları görüp de çizildi yoksa sadece bir söylenti midir bilinmez. Bu eser incelendiğinde gökyüzünde ki garip cisme bakan insan ve yanındaki köpeği yer alır.

4. Geleceğin Haritası

Geleceğin Haritası

1513 yılında Türk Filozof Piri Reis'in çizdiği harita da yer alan kıtalar Afrika, Güney Kutbu ve Amerika. İlginç olan kısmı bu harita çizildikten sonra çok sonra yanı yakın çağ diye bileceğimiz 1818 de Güney kutbu keşif edildi. Arada ortalama 300 yüz yıl olan bu harita neye göre çizildi halen gizemini korumaktadır.

5. Çürümeyen Ceset

Çürümeyen Ceset

Çok eski yüzyıllara ait olarak bulunan nice çürümeyen ceset bulunmaktadır. Bunlardan biri de Kastamonu Kalesini fethi zamanında şehit düşen Aşık Sultan Türbesinin içindeki cesedin çürümemesi de gizemini koruyan bir diğer dünya garip olaylarındandır.

Bizi instagram'da Takip Etmeyi Unutmayın

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Comments

https://iqhaber.com/assets/images/user-avatar-s.jpg

0 comment

Write the first comment for this!

Facebook Yorumları