Dünya Üzerindeki En Tehlikeli Hastalıklar
web-sitesi-fiyatlari
Yapılan araştırmalara göre, son zamanlarda tehlike saçan hastalıkların varlığı bulunuyor ve bunların birçoğunun da bulaşıcı olması sebebi ile çevreye tehlike saçtığı biliniyor.

1. Solunum Yolları Hastalıkları

Solunum Yolları Hastalıkları

Akciğer iltihaplanması olarak kendini göstermeye başlayan bu hastalık bulaşıcı olması sebebi ile de oldukça tehlikeli bir durumda bulunuyor. Ayrıca ölüm olaylarıyla sonuçlanması sebebi ile de günümüzde birçok kişi bu hastalık sebebi ile hayatını kaybediyor.

2. AIDS

AIDS

Oldukça tehlikeli bir halde bulunan bu hastalık hıv virüsü ile ortaya çıkıyor ve bu da bulaşıcı bir özellik taşıyor.

sisal

3. İshal Hastalıkları

İshal Hastalıkları

Birçok kişi bu hastalıktan hayatını kaybediyor ve sigara kullanımında, bu hastalığa yakalanma riski artış gösteriyor.

4. Sıtma

Sıtma

Dünya üzerinde bilinmekte olan en zararlı enfeksiyon çeşididir. Tedavi edilmeyen hastanın yaşama olasılığı bile bulunmuyor. Ve bu durumda, en küçük bir enfeksiyonda bile ölümcül bir hal alıyor.

5. Kızamık

Kızamık

Aşısının mevcut olmasından dolayı pek zararlı bir hastalık olarak görülmemesine rağmen, kızamık sebebi ile meydana gelmiş olan beyin iltihabının sonucu ölüm oluyor.

6. Tetanos

Tetanos

Aşısı mevcut olmasına rağmen, genelde bebekler bu hastalıktan dolayı hayatını kaybediyor. Ve en tehlikeli olan hastalıklar arasında yer alıyor.

7. Hepatit

Hepatit

Karaciğer hücrelerinde meydana gelmekte olan bir hastalık olarak kendini gösteriyor.Bazen, herhangi bir belirtisi olmadan da meydana geliyor. Ama genel olarak belirtileri arasında, iştahsızlık ve halsizlik bulunuyor. Dünya üzerinde birçok insan bu hastalıktan dolayı hayatını kaybediyor ve en tehlikeli hastalıklar arasında bulunuyor. Birçok etkenin yanı sıra, aşırı alkol ve aşırı sigaranın da bu hastalığa sebep olduğu biliniyor.

Bizi instagram'da Takip Etmeyi Unutmayın

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Comments

https://iqhaber.com/assets/images/user-avatar-s.jpg

0 comment

Write the first comment for this!

Facebook Yorumları