BEE’O Amerika’da Gıda Oscarı’nın Sahibi Oldu!
web-sitesi-fiyatlari
BEE’O Kasım 2016’da Amerika’da insanların beğenisine sunduğu Propolis Fındık Kakao Ham Bal Karışımı’yla Amerika’nın Gıda Oscarını Aldı!

1. BEE’O arı ürünleri “Kovandan Sofraya Sağlık” sloganı ile üretiliyor.

 1972 yılından beri, Amerika Özel Gıdalar Birliği (Specialty Food Association) tarafından, “mutfakta mükemmellik ve yaratıcılık” konseptine uygun olarak verilen ve uluslararası bir ödül olan Sofi Awards, Amerika’da “Gıda Oscarı” olarak biliniyor. Sofi Awards’ın 2017 yılı “Bal” kategorisinde Kasım 2016’dan beri Amerika pazarına sunulan “BEE’O Propolis Fındık Kakao Ham Bal Karışımı” ödüle layık görüldü. ABD’de alanında en saygın ödül olan Sofi Awards’ı Türkiye’ye ilk kez kazandıran BEE’O’nun, “sağlıklı ve lezzetli atıştırmalık” olarak tanımladığı “Propolis Fındık Kakao Ham Bal Karışımı” ABD’deki tüketiciler tarafından kahvaltılarda ve öğün aralarında severek yeniyor.

Günün her saati, tüketilebilen ürünün bir diğer özelliği ise Propolisi eğlenceli hale getirmesi. 2000 Mg Antioksidan içeren ürün, sevenleri tarafından son derece lezzetli bulunuyor ve BEE’O’nun şeker, koruyucu madde ve trans yağ kullanmaması tercih sebepleri arasında gösteriliyor.

ABD’de “Propolis Hazelnut Cocoa Raw Honey” olarak bilinen “Propolis Fındık Kakao Ham Bal karışımı” İTÜ’nün Arı Teknokent firmasında üretiliyor ve alanında uzman, deneyimli ziraat mühendisleri ve gıda mühendislerinden oluşan bir ekip tarafından üretim sıkı bir şekilde takip ediliyor. Türkiye’de ilk kez uygulanan “Sözleşmeli Arıcılık Modeli” ile üretilen ürün, Türkiye’nin ilk ve tek yerli Probolis ürünü olmasıyla da dikkatleri üzerine çekiyor.

sisal

ABD’de “Gıda Oscarı” olarak bilenen Sofi Awards’ı kendi kategorisinde kazanan ve bu alanda Türkiye’de bir ilki başaran BEE’O, Sofi Awards’ın saygın gurmelerinden oluşan 62 kişilik bir jürinin 12 gün süreyle yaptığı değerlendirmelerden sonra bu ödülün sahibi oldu. Kendi kategorisinde katılımın 3000 ürünü bulduğu ürün, böylelikle harika bir başarıya imza attı.

BEE’O’nun kazandığı ödüller yalnızca Sofi Awards ile sınırlı değil, BEE’O 2014 yılında Borsa İstanbul Özel Pazar’ın “En Hızlı Büyüyen Kobi Ödülü”nü 2015 yılında İTÜ Arı Teknokent’in “BEETECH Ödülü”’nü ve KAGİDER, Garanti Bankası ve Ekonomist Dergisi’nin 2016 yılındaki “Türkiye’nin Kadın Girişimcisi Ödülü”nü de kazandı.

TÜBİTAK ve TTGV’den de ödüller alan BEE’O, ayrıca Avrupa Birliği Eco Efficiency Ödülü’nün ve TÜSİAD 2016 İnovasyon Ödülü’nün de sahibi… 

SBS Bilimsel Bio Çözümler Genel Müdürü Gıda Yüksek Mühendisi Aslı Elif Tanuğur, “Anadolu propolisi Amerika’da 62 uzman tarafından 12 gün boyunca yapılan değerlendirmede 3000 katılımcı arasından ödüle layık görüldü. Bu bizim için en gurur verici anlardan biri… Arı ürünleri sektöründe uzun yıllara dayanan bilgi, birikim ve deneyimlerimizle kontrollü koşullarda üretimini gerçekleştirdiğimiz ve geliştirdiğimiz AR-GE yöntemleriyle insan tüketimine uygun nitelik kazandırdığımız, Türkiye’nin ilk ve tek yerli propolisini bir dünya markası haline getirmek ve ülkemizin bu değerli ürününü dünyaya tanıtmak en büyük hedefimiz” şeklinde belirtti.

6. BEE'O Balı nasıl tüketmeliyiz?

Bizi instagram'da Takip Etmeyi Unutmayın

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Comments

https://iqhaber.com/assets/images/user-avatar-s.jpg

0 comment

Write the first comment for this!

Facebook Yorumları