Arkadaşlarını Tanımanızı Sağlayacak 5 İpucu
web-sitesi-fiyatlari
Arkadaşlarınızı tanımak istiyorsanız bunun çeşitli yolları var. En iyi 5 yolu ise bu yazının devamında bulabileceksiniz. Arkadaşlarınızı daha iyi tanımak için ihtiyacınız olan 5 kritik ipucunu şimdi okuyabilirsiniz.

1. Tartışma Üslubundan Arkadaş Çıkarımı

Tartışma Üslubundan Arkadaş Çıkarımı

Hayatınızdaki insanlarla ilgili çıkarımda bulunmak için en doğru anlardan birisi hiç kuşkusuz, tartışma sırasındaki davranış biçimleridir. Normal zamanda iyi olan arkadaşınız eğer tartışma sırasında size karşı tavır değiştiriyorsa, onu bir gözden geçirin. Yalnızca size karşı değil, çevrenizdeki diğer insanlara karşı olan tartışma üslubu da arkadaşınızı tanımaya yardımcı olacaktır.

2. Zor Günler Ve Arkadaşlar

Zor Günler Ve Arkadaşlar

Hayatın getirisi olan çeşitli zorluklar sırasında ihtiyacınız olan arkadaşlarınızın,yanınızda yer alıp almadığı konusu onları tanımak için oldukça önemlidir. Güzel günlerinizde herkes yanınızda yer alabilir. Ancak önemli olan zor günlerinizdir.

sisal

3. Diğer İnsanlara Karşı Davranışları

Diğer İnsanlara Karşı Davranışları

Arkadaşlarınız diğer insanlara da size davrandığı gibi davranıyor mu? Bu soruya verdiğiniz yanıt evet ise, arkadaşınızın iyi bir arkadaş olabileceği sonucunu çıkarma eğilimi gösterebilirsiniz. Ancak hayır ise, bir gün aynı tavırlar sizede dönebilir.

4. Verilen Sözlerin Önemi

Verilen Sözlerin Önemi

Verilen sözler bir arkadaşlığın devamı için oldukça önemlidir. Eğer arkadaşınız size verdiği sözü unutuyorsa ve yerine getirmiyorsa onun hakkında kuşkulanmaya başlamalısınız. İyi bir arkadaş kuşkusuz ki size verdiği sözü unutmayacaktır.İyi arkadaşlar verdiği sözleri tutmayı ihmal etmezler.

5. Yalan Söyleyen Arkadaş

Yalan Söyleyen Arkadaş

Zaman zaman bazı insanlar için yalancı çoban söylemini kullanırız. Eğer çevrenizde bu söylemi yakıştırdığınız insanlar var ise onlardan uzaklaşmalısınız. Zira yalan bir arkadaşı tanımak açısından en önemli ve gerçek yollardan birisidir. Yalan söyleyen birinden uzun vadede zarar görebilirsiniz. Eğer yalanını yakaladığınız bir arkadaşınız var ise, onunla dostluğunuzu gözden geçirmenin zamanı gelmiştir.

Bizi instagram'da Takip Etmeyi Unutmayın

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Comments

https://iqhaber.com/assets/images/user-avatar-s.jpg

0 comment

Write the first comment for this!

Facebook Yorumları