2021 Hyundai Tuscon Öne Çıkan 5 Özelliği
web-sitesi-fiyatlari
Geçtiğimiz haftalarda tanıtımı yapılan Hyundai Tucson, heyecan verici özellikleri ile dikkatleri üzerine çekiyor.

Geçtiğimiz haftalarda tanıtımı yapılan Hyundai Tucson, heyecan verici özellikleri ile dikkatleri üzerine çekiyor. Sınıfının lideri olmayı hak eden Hyundai Tucson yeni özellikleri ile bu durumu destekliyor. Hem sunduğu geniş yaşam alanıyla, hem heybetli ve keskin duruşuyla hem de motor gücüyle farkını ortaya koyuyor. Hyundai Tucson'u öne çıkaran bir diğer özelliği ise yeniliği takip eden teknolojisi ile üst seviyede çözümler üretecek şekilde üretilmiş olmasıdır.

Yeni Hyundai Tucsonların Yaşam Alanı ve İç Hacmi Genişledi

Yeni Hyundai Tucsonların Yaşam Alanı ve İç Hacmi Genişledi

Hyundai Tucson eski nesline kıyasla 20 mm daha uzun bir yapıya sahip bir otomobil olduğunu gözler önüne sermiştir. Ayrıca bir önceki nesline göre 15 mm daha geniş bir şekilde tasarlanmış. Bunlara ek olarak dingil mesafeleri de tam 10 mm artırılmış durumda. Bu özelliği ile arka koltukların konforu tam olarak sağlanmış ve daha geniş, ferah bir hale geldiğini dile getirmek mümkün. Arka koltukta oturacak olan bireylerin rahatlığı göz önünde tutularak tasarlanmış olan diz mesafesi 26 mm olarak sizlere sunulmuştur.

sisal

Genişleyen Bagaj Hacmi

Genişleyen Bagaj Hacmi

Hyundai Tucson' da tam anlamıyla genişlemeler söz konusu. Bagaj da genişleyen ve büyüyen bölgeler arasında. Bagaj kapasitesi aracın motor sistemine göre 33 ile 107 litre arasında arttırılmış.

Dikkat Çeken Ön Izgaralar

Dikkat Çeken Ön Izgaralar

Ön ızgaraların çok farklı olması ve göz alıcı bir şekilde sunulması, çok sayıda alıcıyı kendisine çekecek gibi duruyor. Son teknolojilerle donatılmış bir aydınlatma sistemine sahip olan yeni Tucson, özel bir tasarıma ev sahipliği yapıyor. Bu aydınlatma sistemi, farlar yanıncaya kadar ortaya çıkmıyor. Yandıktan sonra da çok göz alıcı bir hale bürünüyor. Farlar yandıktan sonra ortaya çıkan görüntü ile hemen ilgi odağı oluyor ve tüm ilgileri üzerinde topluyor. Modelin en büyük özelliklerinden biri olan gizli farları, ön bölmede hakim olan geometrik çizgili desenleri ile ön plana çıkıyor.

Öne Çıkan Sert ve Keskin Hatları

Öne Çıkan Sert ve Keskin Hatları

Eski haline göre çok daha kaslı bir görünüme sahip olan Hyundai Tucson alıcılarını bekliyor. Sahip olduğu sert ve keskin hatları ile tüm dikkati üzerine çekmeyi başarıyor. Bu özellikleri ile daha erkeksi ve çekici bir hale bürünen Tucson, ilgi odağı olmaya hazırlanıyor.

Eşsiz Motor Gücü

Eşsiz Motor Gücü

acHyundai Tucson sunduğu motor seçenekleri ile bireyleri bir hayli kararsız bırakacak gibi duruyor. Benzinli olan modellerde 150 beygir gücü, dizel olan modellerde ise 115 beygir gücü seçenekleri karşımıza çıkıyor. Ayrıca hafif bir hibrit sisteme sahip olmasıyla benzinli modellerde motor gücü tam 180 beygire kadar çıkıyor. Dizel olan modellerde ise motor gücü 136 beygire kadar çıkabiliyor.

Bizi instagram'da Takip Etmeyi Unutmayın

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Comments

https://iqhaber.com/assets/images/user-avatar-s.jpg

0 comment

Write the first comment for this!

Facebook Yorumları