2021 Hyundai İ20 N Line Göz Alıcı 6 Özelliği
web-sitesi-fiyatlari
Bir süre önce tanıtımı yapılan ve sizlerin huzuruna sunulan Hyundai i20 N Line, önceki sürümlerine göre çok daha göz alıcı bir hale kavuşmuş gibi görünüyor. İşte 2021 Hyundai İ20 N Line Göz Alıcı 6 Özelliği.

Bir süre önce tanıtımı yapılan ve sizlerin huzuruna sunulan Hyundai i20 N Line, önceki sürümlerine göre çok daha göz alıcı bir hale kavuşmuş gibi görünüyor. Sport dış tasarımı ile dikkatleri üzerinde toplayan Hyundai i20 N Line, yeni tasarlanmış ön tamponu ve logosunun yerleştirilmiş olduğu siyah ızgaraları ile çok iyi bir görünüme bürünmüş gibi duruyor.

Ön Tampona ve Izgaraya Atılan İmza

Ön Tampona ve Izgaraya Atılan İmza

Hyundai i20N Line, kazandığı yeni dinamik ve spor görüntüsüyle tüm dikkatleri üzerine toplamayı başarıyor. N logosunun yer aldığı ızgara damalı bayrak görünümünde, eski nesline kıyasla çok daha farklı tasarlanmış. Ayrıca hava girişlerinin de bulunduğu yeni ön tampon çok daha karizmatik bir görünüme sahip olmuş.

sisal

Alüminyum Alaşım Jantlar

Alüminyum Alaşım Jantlar

Alüminyum alaşım jantlar ile daha da spor bir görünüme kavuşan Hyundai i20 N Line, göz zevkimize hitap etmeyi başarmış. Jantlar aracın genel görünümü ile bütünlük sağlamayı başarmış gibi duruyor.

Arka Dizayn

Arka Dizayn

Hyundai i20N Line'ın Arka kısmında bulunan yeni olarak tasarlanmış led spotların ortasında yer alan üçgen şeklinde olan arka sis farları agresif bir görüntü kazandırarak daha çekici görünmesini sağlamış.

Kabindeki Değişiklikler

Kabindeki Değişiklikler

Arabanın kapısını açıp aracın içine baktığınızda, N logoya sahip olan koltuklar sizleri karşılayacak. Koltuklar, direksiyon, pedallar ve vites de kapsayan spor bir iç dizayn ile ilgileri üzerine çekecek gibi duruyor. İç dizayn tasarımının farklılığı önceki nesillerinden kendini ayırıyor.

Motor Hacmi

Motor Hacmi

Hyundai i20N Line kaputunun altında tam 1.6 litrelik T-GDI bir motor bulunuyor. i20 N Line'a özel olarak yapılan bu motor bildiğiniz motorlardan değil. 204 beygirgücüne sahip olan bu motor ile yarış arabalarından bir farkı olmadığını ortaya koyuyor.

N Sırıtma Kontrol Sistemi

N Sırıtma Kontrol Sistemi

Gülüşünüzün büyüklüğüne göre ayarlayabildiğiniz 5 adet sürüş modu bulunuyor i20 N Line modellerde. Bunlar eco, normal, sport, N ve N custom olarak sıraya konulabilir. Bu modlar ile motorun verdiği tepkiyi, motorun sesini, direksiyonun sertlik derecesini ve birçok durumu da kendiniz ayarlayabiliyorsunuz.

Bizi instagram'da Takip Etmeyi Unutmayın

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Comments

https://iqhaber.com/assets/images/user-avatar-s.jpg

0 comment

Write the first comment for this!

Facebook Yorumları