Penelope Ann Miller, Ronald Reagan’ın Biyografisinde Rol Alacak
web-sitesi-fiyatlari
Ronald Reagan’ın biyografisinin çıkarılacağı bilgisi geçen aylarda ortaya çıkmıştı. Bu süreçte penelope ann miller ronald reagan’ın biyografisinde rol alacak bilgisinin gelmesi herkesi oldukça heyecanlandırdı.

Ronald Reagan’ın biyografisinin çıkarılacağı bilgisi geçen aylarda ortaya çıkmıştı. Bu süreçte penelope ann miller ronald reagan’ın biyografisinde rol alacak bilgisinin gelmesi herkesi oldukça heyecanlandırdı. Penelope Ann Miller, Nancy Reag’ın gençlik dönemlerinden başlayarak 70 yaşının ilk yıllarına kadar olan halini sergileyecek. Ronald Reagans adına projeye hayat verecek olan Dennis Quaid’in yanı sıra yönetmen bilgisi de oldukça heyecan uyandırdı.

Yapım Süreci Oklahoma’da Devam Ediyor

Yapım Süreci Oklahoma’da Devam Ediyor

Son derece heyecan verici bir biyografi filmi olacak olan filmde penelope ann miller ronald reagan’ın biyografisinde rol alacak bilgisinin ortaya çıkmasından sonra yapım süreci ilgili gelişmeler merak konusu haline gelmişti. Yapım süreci Oklahoma’da başladı ve resmen film ortaya çıkma sürecine girmiş oldu. Ronald Reagan’ı anlatacak olan filmde onu takip eden kurgusal olan bir KGB ajanı gözünden sunum yapılacak. Öte yandan Robert Davi’nin de filmde Sovyetler Birliği liderliği rolünde yer alacağı bilgisi oldukça önemli gözüküyor.

sisal

Sovyetler Lideri Leonid Brejnev

Filmin yapım süreci devam ederken, Robert Davi tarafından Leonid Brejnev’in oynanacağı bilgisi de gelmişti. Sovyerler Birliği Lideri olan Brejnev kurgusal bir karakterdir ve onun gözünden hikaye Reagan’ın hayatına bağlanacak. Öte yandan Hollywood üzerinde komünizm karşıtı haçlılardan liderliğe uzanan bir yolculuğa çıkan California valisine de bu anlamda farklı bir bakış olacak. İlginç bir yapım sürecine sahne olan filmin en önemli gelişmesi filmde penelope ann miller ronald reagan’ın biyografisinde rol alacak olması olarak göze çarpıyor.

Film Bağımsız Dram Türünde Geliyor

Oldukça merakla beklenen bir yapım sürecine giren filmin yapımcısı olarak Rawhide Pictures ve onun yanı sıra Mark Joseph ortaya çıkmıştı. İki önemli yapımcıyla birden film çekim sürecinin başlamasının yanı sıra filmin türü de bağımsız dram olarak belirlendi.

Filmin Senaryo Süreci

Son derece merakla beklenen filmin senaryosunu ise birkaç farklı kitabın uyarlanmasıyla yazıldı. Howard Klausner ve Jonas McCord tarafından ele alınan senaryoda Ronald Reagan and The Fall of Communism, God and Ronald Reagan gibi kitaplar eşliğinde uyarlandı. Heyecanla beklenen filmin yapım sürecinden sonra nasıl bir iş çıkaracağı merak ediliyor.

Bizi instagram'da Takip Etmeyi Unutmayın

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Comments

https://iqhaber.com/assets/images/user-avatar-s.jpg

0 comment

Write the first comment for this!

Facebook Yorumları