Google Reklam Ver, Oturduğun Yerden Milyonlara Seslen
web-sitesi-fiyatlari
Vermiş olduğu Google Ads hizmeti ile binlerce şirketin reklamını aynı anda yapıyor.

Teknoloji çağında yaşadığımız her alanda teknolojiyi kullandığımızdan belli oluyor doğrusu. Ülkemizde dijital reklamcılığın geldiği nokta gösteriyor ki işletme sahipleri artık oturduğu yerden reklamlarını yapıyor ve büyüyorlar. Hedef kitlelerini artırarak daha fazla insana sesleniyor ve kazançlarına kazanç katıyorlar. Peki, bunu nasıl yapıyorlar?

Türkiye’nin En Çok Kullanılan Arama Motoru: Google

Türkiye’nin En Çok Kullanılan Arama Motoru: Google

Dijital reklamcılık işinde zirveyi temsil eden ve sektöre yön veren firma elbette Google. Vermiş olduğu Google Adwords hizmeti ile binlerce şirketin reklamını aynı anda yapıyor. Bu sayede hem Google para kazanıyor hem de reklamı yapılan şirket kazanıyor. Kurulu sisteme göz atacak olursak basit bir reklamcılık görmekteyiz. Reklamınızı Google’a iletiyorsunuz. Google sizler için reklamınızı arayan kişilere yayınlıyor. Bu işi anahtar kelime yardımı ile yapıyor. Anahtar kelime kullanıcının Google’a yazdığı sözcüklerdir. Siz bu sözcüklere yakın anahtar kelimeleri sisteme tanımlarsınız. Kullanıcı bu anahtar kelimeleri yazdığında sistem karşısınıza sizin reklamınızı çıkartacaktır. Bunu iki farklı şekilde yapabilir. Birinci yöntemde arama sonucu sayfasının en üstünde veyahut en altında “reklamlar” yazısı bulunacaktır. İkinci yöntemde ise direk sonuçlar kısmında yayınlayabilir. “Reklamlar” etiketi ile yayınlanan sistemde en üstte yer alacağınızın garantisi verilebilir. Sonuçlar kısmında kaçıncı sırada yayınlanacağınız seçtiğiniz anahtar kelimelere bağlıdır. Kullanıcının girdiği anahtar kelime ve sizlerin anahtar kelimesi ne kadar birbiri ile uyumlu ve alakalı ise o kadar üst sırada yayınlanırsınız.

Akıllı İşletme Ruhu: Az Maliyetle Çok İş

Bahsi geçen sistem için yüksek paralar ödemenize gerek yok. Google bu işlemi cüzi paralar karşılığında yapıyor. Üstelik ödemeniz gereken para sitenizin tıklanma sayısına göre hesaplanıyor. Sizlere tanımlanan günlük bütçe ile ödemenizi her daim kontrol ve takip edebiliyor, bütçede değişiklik yapabiliyor, sitenizin popüleritesine göre şirketinize yön verebiliyorsunuz. Bu hizmetlerden faydalanmak için siz de Google reklam veri denemelisiniz.

Bizi instagram'da Takip Etmeyi Unutmayın

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Comments

https://iqhaber.com/assets/images/user-avatar-s.jpg

0 comment

Write the first comment for this!

Facebook Yorumları