YouTuber Logan Paul Türkiye'ye geliyor
web-sitesi-fiyatlari
Liseli genç girişimci dünyaca ünlü fenomen Logan Paul’u Ekim ayında Türkiye'ye getiriyor.

Gençlik Eğitim ve Gelişim Organizasyonu (GEGO) kurucusu ve Başkanı Mustafa Doğukan Yüce'nin davetiyle İstanbul'a gelecek olan Youtube fenomeni Logan Paul, Galatasaray Lisesi’nde Türk gençlerine sosyal medyanın gücünü anlatacak. Ünlü fenomenin Türkiye’ye gelmeden önceki ilk mesajı ise “Çok sevinçliyiz” oldu.

Dünyaca ünlü YouTuber Logan Paul, ekim ayında Türkiye'ye geliyor.  Gençlik Eğitim ve Gelişim Organizasyonu (GEGO) Başkanı ve Galatasaray Lisesi öğrencisi Mustafa Doğukan Yüce'nin davetiyle Türkiye'ye gelecek olan Logan Paul, ilk popüler kısa video paylaşım uygulaması Vine ile başlayan ve Youtube’la devam eden sosyal medya serüvenini Türkiye’deki  öğrenciler ile paylaşacak. 

sisal

YÜCE: TÜRKİYE VE TÜRK GENÇLİĞİ İÇİN ÖNEMLİ BİR ORGANİZASYON

YÜCE:  TÜRKİYE VE TÜRK GENÇLİĞİ İÇİN ÖNEMLİ BİR ORGANİZASYON

Logan Paul’un Türkiye’ye davet ettikleri süreci ‘heyecan verici’ olarak nitelendiren GEGO Başkanı Mustafa Doğukan Yüce,  Logan Paul’un Türkiye ziyaretini Türk gençliğinin tüm dünyada duyurulmasına katkı sağlayacağına vurguladı. Ekim ayındaki etkinliğin önemine değinen Yüce, şu açıklamalarda bulundu: 

"Türkiye'nin tanıtımında sosyal medyanın ve sosyal medya fenomenlerinin çok önemli olduğu bilinciyle, Logan Paul'u gelecek Ekim ayında Türkiye'de ağırlayacağız. Yaptığı canlı yayınlar, videoları ile dakikalar içerisinde yüz binlerce kişiye ulaşabilen bir fenomen olan Logan Paul, Türk gençlerine sosyal medyanın önemini ve gücünü anlatacak,etkin video çekebilmenin ipuçlarını verecek.”

Logan Paul  ve ekibi, Türkiye’nin ve dünyanın ilk interaktif video paylaşım platformu olan Lakapp’ın gelişimi için de önemli destekler de bulunacak.  

LOGAN PAUL VE EKİBİNİN İLK MESAJI: ÇOK SEVİNÇLİYİZ

Logan Paul’un asistanı ve yakın arkadaşı Spencer Taylor’ın ile ilk temas kurdukları andan itibaren ünlü fenomenin çok istekli olduğunu ifade eden Yüce, Logan Paul’un İstanbul’a ve Galatasaray Lisesi’ne geleceği için çok mutlu olduğunu sözlerine ekledi.

Logan ve Paul’un ekibinden gelen ilk mesaj ise:“We would love to come by the school (Okulunua geleceğimiz için çok sevinçliyiz) oldu.

ARDA TURAN GELDİ; SIRADA ACUN ILICALI, CEM YILMAZ VE NUSRET VAR

Sosyal medya dünyasının en dikkat çeken isimlerinden olan Logan Paul'un İstanbul ziyaretine vesile olan GEGO Kulübü, Türkiye genelindeki öğrencilerin kişisel gelişim, özgüven, motivasyon ve liderlik gibi alanlarda bireylerin gelişimini sağladığı katkı ile dikkat çekiyor. Sahip olduğu vizyon ile gençlerin dünya genelinde tüm gelişmelerden haberdar olmasını hedefleyen GEGO, Logan Paul daveti ile en önemli etkinliklerinden birini gerçekleştirmeye hazırlanıyor.

Geçtiğimiz aylarda yıldız futbolcu Arda Turan ve Barış Manço’nun oğlu Doğukan Manço’yu ağırlayan  GEGO, önümüzdeki dönemde ise Acun Ilıcalı, Cem Yılmaz ve Nusret Gökçe gibi birçok başarılı ismi gençlerle buluşturmayı planlıyor.  

MUSTAFA DOĞUKAN YÜCE KİMDİR?

2014-2015 eğitim öğretim yılı TEOG Türkiye birincisi olarak Galatasaray Lisesi'ne adım atan Mustafa Doğukan Yüce, başarılyle geçen eğitim hayatının yanı sıra genç girişimci olarak adından söz ettiriyor. Yenilenebilir enerji alanında inovatif projeler ile TÜBİTAK yarışmalarında finale kalma başarısı gösteren Mustafa Doğukan Yüce, dünyanın önce gelen interaktif video paylaşım platformu olan Lakapp ile çalışımalarına devam ediyor.  Mustafa Doğukan Yüce, kurucularından olduğu Galatasaray Lisesi Gençlik Eğitim ve Gelişim Organizasyonu'nda (GEGO) yöneticilik görevini sürdürüyor.  

LOGAN PAUL KİMDİR?

Geçtiğimiz yılların en popüler video paylaşım platformlarından Vine ile fenomenlik dünyasına girişi yapan Logan Paul, çektiği eğlenceli videolar, ve canlı yayınları ile kısa sürede 1 milyonu aşan ilk Youtube kanalı olmuştu. 

Youtube kanalındaki abone sayısı 17 milyonu aşan Logan Paul, tüm sosyal medya mecraları dikkate alındığında 60 milyondan fazla bir kitleye hitap ediyor.

Bizi instagram'da Takip Etmeyi Unutmayın

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Comments

https://iqhaber.com/assets/images/user-avatar-s.jpg

0 comment

Write the first comment for this!

Facebook Yorumları