Trabzon’da Meydana Gelen Selde Bir Ceset Daha Bulundu
web-sitesi-fiyatlari
Trabzon iline bağlı Araklı’da meydana gelen selde cansız bedenlere ulaşılmaya devam ediliyor. Yapılan çalışmalarda son olarak hayatını kaybetmiş olan birinin daha cesedine ulaşıldı. Yağışların normalin çok üzerinde seyrettiği ilçede sel felaketi meydana gelmişti. Şu ana kadar yedi kişinin kaybolduğu olayda kayıplardan birinin cesedi bulundu.

Gün ağardığında selin meydana getirdiği hasar da gün yüzüne çıkmış oldu. İlçede köprüler yıkılırken dört tane ev ve iki tane de dükkân zarar gördü. Ayrıca camiler, okullar ve tarlalar da selden olumsuz etkilendi. Elektrik ve su naklinde de sıkıntı yaşanılan şehirde kurtarma çalışmalarına devam ediliyor.

Bakandan Açıklama

Bakan Süleyman Soylu tarafından yapılan açıklamaya göre sel felaketi nedeniyle yedi tane bina tamamen zarar gördü ve genel olarak sel olaylarında dört kişinin cesedine ulaşılmış durumda. Çalışma Bakanlığı da yaptığı açıklamada halkın zararının karşılanacağını ve yardıma ihtiyacı olan herkese yardım edileceğini açıkladı. Şimdiye dek yetmiş altı kişi sel olaylarının yaşandığı bölgeden başka yere götürüldü.

Bizi instagram'da Takip Etmeyi Unutmayın

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Comments

https://iqhaber.com/assets/images/user-avatar-s.jpg

0 comment

Write the first comment for this!

Facebook Yorumları