Sinema Biletleri Neden Bu Kadar Pahalı
web-sitesi-fiyatlari
Sinema, kişiler tarafından yoğun ortamdan sıyrılmak, stres atabilmek, monotonlaşmış iş hayatından bir nebze de olsa uzaklaşıp, kafa dağıtmak için tercih edilir. Fakat piyasada var olan güncel durumlara göz atıldığında eskiye nazaran sinema izleme oranlarının düşüşte olduğu fark edilebilir.

Kimine göre bilet fiyatlarının pahalı oluşu kimine göre ise sinemaya olan ilgili ve alakanın azalmış olması. Bu durum sizin olaya hangi pencereden baktığınıza bağlıdır. Türk sinemasında iyi filmlerin olduğu kadar da içeriği ve senaryosu oldukça kötü filmlerde mevcut. Afişlere yansıyan görsel içerik dolu filmlere aldanıp izlemeye girildiğinde size hayal kırıklığı yaşatıyorsa ikinci kez sinemaya gitmek istediğinizde bir kez daha düşünürsünüz. Çünkü işin sonucunda hem para hem zaman hem de sinema algınız değişecek. Bu kadar emek verildikten sonra sinema salonundan hüsran ile ayrılmak elbette ki tüketici ve müşteri olarak yıkıcıdır. Sinema bütün kötü filmlere rağmen hala ayakta durmaya direniyor. Size bir şeyler katacak filmleri izlemek içinse önceden araştırma yapmanız şart. Bu durumda sadece afiş size yön vermemelidir.

Sinema Biletleri Online Alındığında Daha Mı Avantajlıdır?

Sinemaya gitmek istediğinizde teknolojiden de yararlanabilirsiniz. Sinema salonunda vakit kaybetmemek ve daha öncesinden yerinizi ayırtmak için online biletinizi de alabilirsiniz. Bunun avantajı fiyatları net olarak gördüğünüz gibi boş koltukları istediğiniz gibi seçebiliyorsunuz. İstemezseniz almayabilirsiniz.Fakat sırada bilet fiyatlarından haberiniz yok ise etraftaki kişilere mahcup olmamak adına bileti almak zorunda da kalabilirsiniz.

sisal

Bilet Fiyatları Ortalama Olarak Nedir?

Fiyatları incelediğinizde aslında bilet fiyatlarının çok da uç noktalarda olmadığını görebilirsiniz. AVM’lerde vizyonda olan filmleri tek kişilik için tam 22,5 TL iken öğrenci bileti 19,50 TL’dir. Bazı durumlarda indirim kuponlarınız da varise bilet fiyatları daha uygun fiyata da denk gelebilir.

Bilet Yanında Ekstralar Mevcut mu?

Sinema olarak seçtiğiniz alanın yapmış olduğu bir kampanya var ise bilet yanında mısır gibi ikramlardan yararlanabilirsiniz.

Bizi instagram'da Takip Etmeyi Unutmayın

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Comments

https://iqhaber.com/assets/images/user-avatar-s.jpg

0 comment

Write the first comment for this!

Facebook Yorumları