Selena Gomez, Psikolojik Gerilim Filmi ‘Dollhouse’da
web-sitesi-fiyatlari
Ünlü şarkıcı yıldız Selena Gomez bu kez farklı bir alanda hayranlarının karşısına çıkmaya hazırlanıyor.

Ünlü şarkıcı yıldız Selena Gomez bu kez farklı bir alanda hayranlarının karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Ünlü pop yıldızı selena gomez psikolojik gerilim filmi ‘dollhouse’da boy göstermek üzere hazırlıklara başladı. İlk olarak senaryosu yazılan psikolojik film için kadro eksikliği göze çarpıyordu.

Yapımcı ve yönetmen bulamayan filme Selena Gomez başrol olmasının yanı sıra yapımcılık görevini de üstlendi. Senaryosunu Michael Paisley’in ortaya çıkardığı film yönetmen ve diğer ekip üyelerinin de tamamlanmasının ardından çekim sürecine başlayacak.

Filmin Yapımcısı Selena Gomez

Filmin Yapımcısı Selena Gomez

Yapımcı ve başrol olarak selena gomez psikolojik gerilim filmi ‘dollhouse’da yer almak için kolları sıvadı. Filmin kadro eksikliğinin en önemli iki parçasını tek başına gideren ünlü yıldız filmin hayata geçiş sürecine de önemli bir katkı yapmış oldu. Öte yandan filme henüz yönetmen bulunamadı. Ayrıca filmin yapımcılığında Gomez’in yanı sıra Shawn Levy ve Dan Cohen gibi önemli isimler de pay sahibi oldu.

sisal

STX Entertainment Dağıtım Görevini Üstlendi

Ünlü yıldız selena gomez psikolojik gerilim filmi ‘dollhouse’da yer almaya karar vermesiyle hayranlarını oldukça heyecanlandırmıştı. Merakla beklenen filmin dağıtıcısı da nihayet belli oldu. STX Entertainment tarafından Dollhouse filminin dağıtımı yapılacak. STX başkanı da konu ile ilgili açıklamalarda bulundu. Başkan Adam Fogelsen Selena Gomez çok ünlü ve muhteşem bir şarkıcı, onun projede yer alması herkes için son derece heyecan verici dedi.

Selena Gomez Filme Hava Katacak

Dollhouse filmi gerilim korku türünü sevenlerin merakla beklemesinin yanı sıra ünlü şarkıcı Selena Gomez’in hem yapımcı, hem de başrol olmasıyla da önemli bir avantajla yayına çıkacak. Selena Gomez hayranlarının da sabırsızlıkla beklediği filmin seyircilerin ilgiyle takip etmesi bekleniyor

Senaryo Yazarı Michael Paisley

Zorlu bir yapım süreciyle işe başlayan ve Selena Gomez’in kadroya katılmasıyla önemli bir beklenti yaratan Dollhouse filmi Michael Paisley tarafından yazıldı. Senaryo yazım görevini üstlenen Paisley olay örgüsünü genel anlamda küçük bir oda üzerine sığdırdı. Başrol Selena Gomez’in de katkısıyla filmin nasıl etki edeceği oldukça fazla merak ediliyor.

Bizi instagram'da Takip Etmeyi Unutmayın

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Comments

https://iqhaber.com/assets/images/user-avatar-s.jpg

0 comment

Write the first comment for this!

Facebook Yorumları