Playstation 5 İncelemesi Nasıl Yapılır
web-sitesi-fiyatlari
Playstation marka olarak video oyunları sektöründe son 25 yıldır adından bahsettirmeye devam ettirmektedir. Playstation oyun oynama açısından verdiği rahatlık, kolaylıklarla konsol sektöründe büyük damga vurmuş bir firmadir.

Playstation marka olarak video oyunları sektöründe son 25 yıldır adından bahsettirmeye devam ettirmektedir. Playstation oyun oynama açısından verdiği rahatlık, kolaylıklarla konsol sektöründe büyük damga vurmuş bir firmadır. Playstation 5, 11 haziranda oyuncuların merakını sona erdirerek Sony Firmasının yapmış olduğu "Future of Gaming" etkinliğinde duyurusu yapıldı. Etkinlik içerik olarak playstation 5 incelemesi, bu konsol ile beraber çıkacak yeni oyunları ve konsolun destekleyeceği yeni oyunların tanıtımı şeklinde gerçekleşti.

Playstation 5 Tasarımı

Playstation 5 Tasarımı

Tasarım olarak bu konsola ait iki çeşit tasarım duyuruldu. Bu tasarımlardan birisinde eski konsollarda da olduğu gibi bir disk sürücüsü bulunmakta. Diğer tasarımda ise konsolda disk sürücüsü bulunmuyor ve dijital depolamaya sahiptir. Tasarım tanıtımında konsolun dikey olarak tanıtılması da ilk kez karşımıza çıkan bir durum oldu. Kullanıcı kendi isteğine göre konsolu dikey veya yatay olarak kullanabilecektir. Renk olarak konsolda çift renk kullanılmış olup siyah ve beyaz tonlardadır.

sisal

Playstation 5'in İncelenmesi

Playstation 5 incelemesi yapılırken dikkat edilmesi gereken hususlardan bazıları, konsol dünyasındaki gelişmelerden haberdar olmak, önceki playstation ürünlerinde deneyime sahip olunması, oyunlardaki grafiklerin incelenmesi açısından göz aşinalığı, çıkış fiyatı ve maliyeti hakkında bilgiye sahip olmak denilebilir. Bu bilgilere sahip olduktan sonra, playstation 5 incelemesi ve buna benzer konsolları incelemek daha da kolay hale gelecektir.

Playstation 5'in İyi Yönleri

Konsolun iyi yönlerine bakılacak olursa bunlar;

• Eskiden çıkmış oyunlarla uyumlu olması.

• Özel üretilmiş ses yongasına sahip olması.

• Sanal gerçekliğin (VR) geliştirilmiş bir şekilde çıkması.

• 8k video çözünürlük desteğine sahip olması.

• İçindeki depolama birimi olan SSD'nin çok hızlı okuma ve yazmaya sahip olması.

• Işın izleme teknolojisinin geliştirilerek konsola entegre edilmesi.

Playstation 5'te söylenebilecek en büyük artının, eskiden çıkmış oyunlarla uyumlu olması diyebiliriz. Çünkü önceki sürüm konsola sahip olan birisi, kendi konsolunu satarak yeni konsolu alıyordu ve bitiremediği bir oyun varsa yeni sürüm konsola taşıyamıyordu. Taşıyamadığı için kısa sürede bitirmeye uğraşıyordu. Yeni gelen bu özellikle eski konsola sahip olan oyuncular, oynadığı oyunlarda kaydettiği ilerlemeli dijital ortamda yeni aldığı konsola taşıyabilecektir.

Bizi instagram'da Takip Etmeyi Unutmayın

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Comments

https://iqhaber.com/assets/images/user-avatar-s.jpg

0 comment

Write the first comment for this!

Facebook Yorumları