Nicole Kidman’lı ‘The Others’ Yeniden Çevrilecek
web-sitesi-fiyatlari
Sevilen korku filmi, nicole kidman’lı ‘the others’ yeniden çevrilecek haberi, sinemaseverlerde heyecan yarattı. Avustralyalı oyuncu Nicole Kidman'ın başrolünde yer aldığı The Others, sıra dışı konusuyla dikkat çekmeyi başarmıştı.

Sevilen korku filmi, nicole kidman’lı ‘the others’ yeniden çevrilecek haberi, sinemaseverlerde heyecan yarattı. Avustralyalı oyuncu Nicole Kidman'ın başrolünde yer aldığı The Others, sıra dışı konusuyla dikkat çekmeyi başarmıştı. 2001 yılında gösterime giren film, beklentilerin ötesinde büyük bir başarı kazanmıştı. Şimdi filmin yeniden çevrilecek olması, merak uyandırdı. Sinema tutkunları, filmin senaryosunu ve filme çok şey katan Nicole Kidman'ın kadroda yer alıp almayacağını merak ediyorlar. Peki, The Others filminin konusu neydi, şimdi dilerseniz birlikte hatırlayalım.

The Others Konusu

The Others Konusu

Filmde, Nicole Kidman, iki çocuğuyla bir köşkte yaşamaktadır. Son derece klostrofobik bir atmosfere sahip olan filmde, kadın iki küçük çocuğunu korumak istemektedir. Genç kadın, yaşadıkları evin perili olduğunu düşünmektedir. Bu sebeple filmin sonuna dek hiç düşmeyen tempo, sonunda müthiş bir sürprizle zirve yapıyor. Filmin üzerinden 20 yıla yakın zaman geçti. İşte Hollywood, bu filmi yeniden çevirmeye hazırlanıyor.

sisal

The Others Yönetmen ve Bütçe

Şili asıllı yönetmen, Alejandro Amenabar, Abre Los Ojos ( Aç Gözünü) adlı filmle dikkat çekmişti. Ancak, 2001 yılında çektiği ilk İngilizce film olan The Others ile büyük sükse yaptı. Alejandro Amenabar'ın özgün senaryosu ve başarılı rejisi 17 milyon dolara mal olan filmin, 200 milyon gişe gelirine ulaşmasını sağladı. Kısa zamanda kült film kategorisine ulaşan nicole kidman’lı ‘the others’ yeniden çevrilecek haberi, sinema meraklıları tarafından ilgiyle takip ediliyor.

Yeni The Others'in Konusu

Filmin haklarını elinde bulunduran Sentient Entertainment, film için Universal Picture ile anlaşmaya vardı. Buna göre, The Others, Sentient Entertainment kontrolünde üretilecek, Universal ise dağıtımcılığı üstlenecek. Bu şirketlere ilave olarak, FilmSharks'da projede yer alacak. Bununla birlikte filmin senaristi ve yönetmeni henüz belirlenmedi.

Nicole Kidman Oynayacak mı?

Bir süredir, nicole kidman’lı ‘the others’ yeniden çevrilecek haberleri medyada yer alıyor. Bununla alakalı en fazla merak edilen konu ise, Kidman'ın uyarlamada rol alıp almayacağı konusu. Nicole Kidman, hem bir dizi filmde rol alıyor hem de bir müzikal ile gündemde yer alıyor. Kidman'ın bu yoğun programı arasında filmde rol alması zor görünüyor ama henüz kesin bir bilgi yok.

Bizi instagram'da Takip Etmeyi Unutmayın

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Comments

https://iqhaber.com/assets/images/user-avatar-s.jpg

0 comment

Write the first comment for this!

Facebook Yorumları