Kararlı Girişimci Steve Jobs'un Başarı Hikayesi
web-sitesi-fiyatlari
Kararlı girişimci Steve Jobs’un başarı hikayesini sizler için araştırdık.

Apple denince akla gelen ilk isim markanın kurucusu Steve Jobs’tur. Ünlü ismin yokluktan gelen başarı hikayesi ise hemen hemen herkes tarafından merak edilmektedir. Kararlı girişimci Steve Jobs’un başarı hikayesi pek çok kişi için ilham kaynağı olmayı başarmıştır.

Steve Jobs’un Yokluk İçindeki Hayatı

Steve Jobs’un Yokluk İçindeki Hayatı

24 Şubat 1955 tarihinde dünyaya gelen Jobs, Wisconsin’de hayatına gözlerini açmıştır. Dünyaya gelmesinin hemen ardından eğitimli bir aileye evlatlık olarak verilmiştir. Bu aile ile lise hayatına Kaliforniya Cupertino’da devam eden Steve Jobs kısa zaman sonra yaz okuluna da kabul edilmişti.

Liseden sonra üniversite hayatına da başlayan Jobs, bu dönemde ailesine yük olduğunu düşünmüştür ve eğitimini bırakmıştır. Fakat okulunu tamamen bırakmayan başarılı isim, istediği derslere devam ederek bir şekilde öğrenimini tamamlamış sayılabilir. Aslında Jobs’un başarısının temeli buralardan gelmektedir.

sisal

İş Hayatında Steve Jobs

İş Hayatında Steve Jobs

Steve Jobs 1978 yılında Wozniak ile birlikte Apple şirketini kurdu. Daha sonra şirket hızlı bir yükselişe geçti ve bu süreçte şirket için yatırımcı bir ortak dahi alındı. Daha sonraki dönemde işleri daha da büyüten Jobs, Ceoluğa Schulle’yi atadı. Bir müddet sonra ise firmanın gelirinde düşüşler başladı. 1985 yılında ünlü isim kurduğu firmadan kovulmuştu.

Yeni Bir Başlangıç

Yeni Bir Başlangıç

Kendine yeni bir şirket kuran Jobs, bu şirket ile pek de ilgi görmedi. Yeni kurulan next şirketi sadece yüksek zümreye hitap ediyordu. 1995 yılında Next firması Apple tarafından alındı. Başarılı ismin yeniden Apple’a geçişi şirketin yeniden yükselişini de beraberinde getirmiş oldu. Alanında pek çok yenilik yapan Jobs yaşadığı süre içinde pek çok konuda öncü oldu. Başarılı isim 2011 yılında sağlık sorunları nedeniyle hayatını kaybetti.

Başarının Getirdikleri

Başarının Getirdikleri

Steve Paul Jobs bu dünyada başarılı pek çok ürüne imzasını attı. Apple bünyesinde çalıştığı ikinci dönem onun için an başarılı dönem olmuştu.

• İPad

• İMac

Gibi ürünler ile şirket geçmişinden koparak yepyeni başlangıçlara imza attı. Böylece zaman içinde dünyanın en büyük teknoloji şirketi olmayı da başarmış oldu. Zor bir yolculuk geçiren Jobs, başarısını zamanla gösterdi.

Bizi instagram'da Takip Etmeyi Unutmayın

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Comments

https://iqhaber.com/assets/images/user-avatar-s.jpg

0 comment

Write the first comment for this!

Facebook Yorumları