Kadınlara Çıkma Teklifi Nasıl Edilir?
web-sitesi-fiyatlari
Kadınlara Çıkma Teklifi Nasıl Edilir? Sorusunun cevabını sizler için araştırdık.

Herkesin aklında olan ama kimsenin yanıt bulamadığı sorulardan birisidir kadınlara nasıl çıkma teklifi edilir sorusu. Ortalıkla devamlı olarak bilgi kirliliği bulunur fakat kimse gerçekleri anlatmaz. Kadınlar şu tarz erkeklerden hoşlanır, böyle yapmalısınız, şöyle durmalısınız gibi kategori içerisinde olmak eminim hiç kimsenin hoşuna gitmez. O yüzden bu makalede bir kadına nasıl çıkma teklifi edeceğiniz ve tavrınız nasıl olmalı gibi soruların yanıtlarını buluyor olacaksınız.

Doğal Olun

Doğal Olun

Kadınlar samimi ve doğal erkeklerden hoşlanır. Elbette buradaki doğallık özensizlik anlamına gelmiyor. Saçınıza, kıyafetinize ve aksesuarlarınıza özen göstererek yanına gidin ve onu her haliyle beğendiğinizi dile getirin. Bunu yaptığınız takdirde ona olan ilgisini fark edecek ve size karşı düşünceleri değişmeye başlayacak.

sisal

Sürekli İlgi Gösterin

Sürekli İlgi Gösterin

Hastalandığında, kötü bir gün geçirdiğinde, morali bozuk olduğunda devamlı ona ilgi gösterin. Çikolata ve çiçek gibi onu düşündüğünüzü belli eden hediyeler alın. Böylelikle ona ''sen benim için özelsin'' imajı çizilmiş olur.

Kendinizi Sevdirmeye Çalışmayın

Kendinizi Sevdirmeye Çalışmayın

Bir kadın sizden hoşlanmadığını belirtiyorsa bu, çıkma teklifi etseniz de kabul etmeyeceği anlamına gelir. Belki aklında birisi vardır ya da karşı cinse güvenmiyordur. Bırakın herkes yoluna gitsin.

İmalı Davranmayın Net Olun

İmalı Davranmayın Net Olun

Onu sevdiğinizi belirten hediyeler alırken ya da güzel sözler söylerken net olun. Çıkma teklifi ettiğinizde içinizden gelen birkaç güzel sözle gönlünü çelebilir, onu sevdiği bir mekana götürebilirsiniz. Hatta bu görmeyi en çok istediği yer de olabilir.

Vücut Dilinizi İyi Kullanın

Vücut Dilinizi İyi Kullanın

Bir kişiye ondan hoşlandığınızı belli etmenin en önemli yolu beden dilidir. Konuşurken devamlı gözlerinin içine bakın, kafanızla onayladığınızı belli eden hareketler yapın, ''çok haklısın, seni bu konuda destekliyorum'' gibi yardımcı cümleler kurun.

Dış Görünüşünüze Özen Gösterin

Dış Görünüşünüze Özen Gösterin

Çıkma teklifi ederken dikkat etmeniz gereken en önemli özellik budur. Elbette bu karşı cinsten hoşlanan herkesin yapması gereken bir durum ancak özellikle biriyle denk gelme ihtimalinizin olduğu mekanlarda buna dikkat edin. Saçınız, kıyafetiniz ve ayakkabınız daima bakımlı olsun. Uyandığınız gibi hiçbir hazırlık yapmadan hoşlandığınız kişinin yanına gitmeyin.

Rahat ve Sakin Görünmeye Çalışın

Rahat ve Sakin Görünmeye Çalışın

Çıkma teklifi ederken rahat ve sakin görünmeye çalışmak çok zordur fakat bunu yaptığınız takdirde diğerlerinden farkınız olacak. Yanına gitmeden önce kendi kendinize pratik yapın, kullanacağınız cümleleri seçin. Yanlış bir şey söylememeye dikkat edin.

Ortam Uygun Değilse Buluşma Önerin

Ortam Uygun Değilse Buluşma Önerin

En önemli konulardan bir tanesi belki de ortamın uygun olması. Okulda, dışarıda birisi ile karşılaştığında ya da arabayı park ediyorken çıkma teklifi edilmesini kimse istemez. Onun için uygun ortam değilse güzel bir mekanda ''seni yemeğe götürebilir miyim?'' teklifini sunabilirsiniz.

Kendinize Güvenin

Kendinize Güvenin

Kendine güvenen bir erkeği karşısında görmek her kadının isteyeceği bir durumdur. Çünkü böyle erkekler son derece doğaldır ve ne istediğini bilir. Elbette burada aşırı özgüvenden bahsedilemez. Her şeyin aşırısı zarardır.

Çıkma Teklifini Yalnızken Yapın

Çıkma Teklifini Yalnızken Yapın

Etrafta ne onun ne de sizin arkadaşınızın bulunmaması durumun ciddiyetini arttırır ve arkadaş baskısını azaltır. Ne de olsa heyecandan bazı şeyleri söyleyebilecek, bazılarını da söyleyemeyeceksiniz. Bu durumun en güzel tarafı yalnızca sizin ve onun biliyor olmasıdır.

Reddedilmekten Korkma

Reddedilmekten Korkma

Bu durum, bir kadın sizi reddettiğinde çıkma teklifi etmeye devam et demek değildir. Karşınızdaki kişinin hayır deme olasılığına karşı bile duygularını saklamaktan kaçınma demektir. Eğer bir kişi sizi reddediyorsa istemediği anlamına gelir.

Bizi instagram'da Takip Etmeyi Unutmayın

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Comments

https://iqhaber.com/assets/images/user-avatar-s.jpg

0 comment

Write the first comment for this!

Facebook Yorumları