iPhone7 – Dwayne Johnson ve Siri İş Başında (The Rock x Siri)
web-sitesi-fiyatlari
Teknoloji devi Apple, ürünlerinin yanı sıra reklam filmleriyle de sıra dışı olmayı seviyor. Anlaşılan bu sefer bu sıra dışılığa Dwayne Johnson da katılmış!

Biraz çarpıcı, biraz da eğlenceli ve artık Dwayne Johnson’lı! Sosyal medya platformlarında 30 Temmuz itibariyle kendisini gösteren ve Twitter’da da ilginin odağı haline gelen iPhone7’nin Siri’si, güne nasıl hükmedileceğini Dwayne ile anlatıyor. Dwayne’nin sıradan bir günden, hareketli ve macera dolu bir güne geçtiğini görmek için yeni filmini beklemenize de gerek yok!

sisal

Yaşam Hedeflerini İste

Reklam filminin başında, televizyonda gördüğü haberlerden sonra güne savaş açarak başlayan Dwayne yaşam hedeflerini Siri’den istiyor. Siri ile Roma’ya ve oradan başka birçok yere macerası da böylece başlıyor.

Lazım Olan Ayağına Gelsin

Dwayne, Siri’den istediği taksisine atlıyor ve yola çıkıyor. Anlaşılan yollar onu bekliyor.

Güncel Bilgiler İçin

Hava durumu, diğer ülkelerdeki iklim koşulları gibi detayları çok fazla uğraşmadan sadece Siri’den isteyerek öğreniyor ve Roma’ya doğru havalanmak üzere, uçağın kontrolünü eline alıyor.

Dünyadan Kopmadan Maillerinize Ulaşın

Sınırların ötesinde ve uzun bir yolculuğun ardından dahi Siri sizin için maillerinizi okuyabiliyor. Dwayne, bunun için de Siri’den yardım istiyor.

O Sizin Yerinize Yapsın

Devam eden macera süresince Dwayne; fotoğraf galerisi, kronometre ayarı, müzik listesi ve yine daha birçok şey için sadece Siri’ye sesleniyor ve Siri onun için getiriyor. Hatta bütün güne hükmettikten sonra dahi, işi bitmiyor ve yeni bir yaşam hedefi listesi oluşturuyor ve yeni maceralara koşuyor!

Bizi instagram'da Takip Etmeyi Unutmayın

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Comments

https://iqhaber.com/assets/images/user-avatar-s.jpg

0 comment

Write the first comment for this!

Facebook Yorumları