Instagram Hikayelere Nasıl Bağlantı Eklenir?
web-sitesi-fiyatlari
Instagram kullanıcılarının en çok merak ettiği özellik "Instagram hikayelere nasıl bağlantı eklenir?" özelliği olmaktadır. Bu özellik sayesinde...

Instagram kullanıcılarının en çok merak ettiği özellik "Instagram hikayelere nasıl bağlantı eklenir?" özelliği olmaktadır. Bu özellik sayesinde Instagram hikayelerine bağlantı eklemek ve hikayeyi görüntüleyenleri eğer isterlerse bir internet sitesine, sosyal medya profiline ya da benzeri bağlantıya yönlendirmek mümkündür. Bu özellik satış siteleri, influencerlar ya da blog yazarları gibi internet sitelerine bağlantı kullanmak isteyen kişiler tarafından sıklıkla kullanılmaktadır.

Instagram Hikayelerine Bağlantı Eklemek İçin Hangi Koşullar Sağlanmalıdır?

Instagram Hikayelerine Bağlantı Eklemek İçin Hangi Koşullar Sağlanmalıdır?

Instagram hikayelere nasıl bağlantı eklenir diye merak edenlerin öncelikli olarak bunu eklemek için hangi koşulları sağlaması gerektiğini bilmesi gerekir. Hikayeler bağlantı eklemek için hesabın kişisel profil değil işletme profili olması şarttır. Bunun yanı sıra hesabın 10.000 takipçiye sahip olması gerekmektedir. Bu özellik genel anlamda reklam gelirinin artması amacı ile oluşturulmuş bir özelliktir. Bu nedenle de kişisel profillerin bağlantı ekleme özelliğine ulaşması mümkün değildir.

sisal

İşletme Profiline Geçmek ve Bağlantı Eklemek

İşletme profiline geçmek için profilin ayarlar kısmından değişim yapılabilir. Bunun için Instagram profiline girip sağ üstteki üç çizgi işaretine basmak ve ayarlara girerek "hesap" sekmesinden "işletme hesabına geçiş yap" sekmesine basmak yeterlidir. Sonrasında hesap işletme hesabına dönüştürülecektir. Bu sayede en az 10.000 takipçili bir işletme hesabında bağlantı ekleme özelliğini kullanmak da mümkün hale gelecektir.

Instagram Hikayesine Adım Adım Bağlantı Ekleme

Instagram hikayelere nasıl bağlantı eklenir diye merak ediyorsanız şu adımları izleyebilirsiniz:

• Instagram ana sayfasından hikaye ekleme sayfasına geçiş yapılır.

• Bu sayfada hikayeye eklenecek olan görsel ya da video seçilir ya da çekilir.

• Çekilen ya da eklenen görsel ya da videonun üst kısmında yer alan zincir işaretine basılır.

• Bu kısımda açılan ekrana eklenmek istenen sitenin, sayfanın, profilin ya da bağlantının linki yazılır.

• Link eksiksiz şekilde yazıldıktan sonra "tamam" tuşuna basılır ve hikaye paylaşılır.

Bu işlemler sonrasında hikayeyi görüntüleyen kişiler kaydırma ekranı ile eklenen bağlantıdaki sayfaya yönlendirilecektir. Bu sayede hem yönlendirilmek istenen siteye ulaşması çok daha kolay hale gelecektir hem de profillerin belli sayfaları paylaşmaları çok daha kolay olacaktır.

Bizi instagram'da Takip Etmeyi Unutmayın

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Comments

https://iqhaber.com/assets/images/user-avatar-s.jpg

0 comment

Write the first comment for this!

Facebook Yorumları