Hangi Kişisel Gelişim Kitabı Size Uygundur?
web-sitesi-fiyatlari
Kişilik gelişimi anne karnında başlayan bir süreç olup ömür boyu devam eden bir öğrenme sürecini kapsar. İnsan gelişime açık bir yapıya sahip olup ailesel, çevresel ve sağlık sorunları kişisel gelişim sürecini zaman zaman sekteye uğratabilir.

Kişisel gelişim sürecini yetersiz gören veya bu gelişim sürecine artı değerler katmak isteyenler piyasada bu alanda eğitim görmüş kişilerin yazmış olduğu eserler doğrultusunda bu kitaplardan faydalanabilirler. Ancak hangi kişisel gelişim kitabı size uygundur? diye önceden bir araştırma yapmakta fayda olacak ve konu ile alakalı kitabı alıp okumak her açıdan önemli olacaktır. Kimi insanlar duygusal alandaki eksikliklere yönelik kişisel gelişim kitabı almak isterler ki buda bu alanda eksiklik hissettiklerinin bir göstergesi olmaktadır. Kimileri ise fiziksel, ruhsal,dinsel, toplumsal konulardaki eksikliklerine göre kişisel gelişim kitabı tercih etmelidir.

sisal

Tercihler Eksiklik Görülen Konularda Olmalı

Faydalı olacağına inanılan kişisel gelişim kitapları arasında ülke geneline hitap edecek ve yol gösterecek kitaplar seçilmelidir. Bu tür kitaplarla modern eğitim, yönetim ve öğretilerine yer verilmektedir.

Duygusal zekânın gelişimine yönelik kişisel gelişim kitaplarının da faydası çok olur. EQ ve IQ gelişimine katkısı olur. Psikolojik anlamda rahatlatıcı kişisel gelişim kitaplarının da faydası yadsınamayacak derece de etkilidir. Günümüzün moda tabiri ile yaşam koçluğu yapacak kişisel gelişim kitapları da ruha iyi gelir.Aydınlanmaya sebep olur. Yaratıcılığa yönelik kişisel gelişim kitapları da girişimcilik anlamında faydalı olacaktır.

Zevkinize Hitap Edecek Kitabı Bulun

Kişisel gelişim anlamında Aristotales'ten bu yana binlerce kitap yazılarak insan zihninin her açıdan aydınlanması amaçlanmıştır. Pek çok eser pek çok kişisel gelişime faydalı olsun diye yazılarak kişisel gelişim anlamında faydalı olmaktadır.. Yeter ki zevkle okunabilecek ve akıcı bir dille yazılmış olsun.

Araştırmak Ya da Tavsiye Üzerine

Araştırarak ya da tavsiye üzerine almış olduğunuz kişisel gelişim kitaplarının muhakkak faydasını okuduğunuz andan itibaren göreceksiniz. Unutmamak gerekir ki okumakla kalmayıp bu gelişmeleri hayata geçirmek önemli.

Bizi instagram'da Takip Etmeyi Unutmayın

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Comments

https://iqhaber.com/assets/images/user-avatar-s.jpg

0 comment

Write the first comment for this!

Facebook Yorumları