Eski Fenerbahçeli Futbolcu Serhat Akın Twitch' De Canlı Yayınlara Başladı!
web-sitesi-fiyatlari
Bir dönem içinde Tuncay Şanlı ve Rüştü Reçber'in de bulunduğu Fenerbahçe takımının kadrosunda yer alan profesyonel futbolcu Serhat Akın, Almanya'daki evinden Twitch yayınlarına başladı.

Serhat Akın, Twitch yayınlarına başladı!

 Henüz kurduğu sistem ile Twitch'in asıl amacı olan oyun işine atılamayan profesyonel futbolcu, Twitch'de bu güne kadar yapılan en ilginç In Real Life yayınlardan birisini gerçekleştirdi.

 

Twitch, içerisindeki kaliteli, kalitesiz yüzlerce yayıncının bulunduğu bir canlı yayın platformu. Bu platform içerisinde son zamanlarda yapılan yarışmalar ve Twitch Türkiye çevresinin artışı ile ünlü eski futbolcu Serhat Akın da yayın yapmaya başladı. Bilindiği üzere Twitch üzerinde birkaç farklı yayın konusu bulunmakta. Bu konulardan en çok rağbet göreni ise oyun yayınları. Profesyonel bilgisayar oyuncularının liglerinden, kendi kitlelerini eğlendirmek için oyun oynayan yayıncılara kadar en çok oyun yayınları yapılmakta. Bu yayın formatından sonra, ikinci olarak en çok izlenen yayın kategorisi ise IRL yani İngilizcesi In Real Life, Türkçe ise Hayatın İçinden yayınlar anlamına gelen kategoridir.

 

Tuncay Şanlı, RüştüReçber Olay Oldu!

In reallife kategorisi ile birlikte oyun setuplarından ziyade yayın setupları önem kazanmaya başladı ve Almanya'daki evinden yayın hayatına katılan Serhat Akın, ilk yayınını eski takım arkadaşlarını arayarak gerçekleştirdi. Serhat Akın, açtığı yayınında Tuncay Şanlı, Rüştü Reçber ve hatta Johnson gibi eski Fenerbahçe futbolcularını canlı olarak aradı ve yüzlerce kişi karşısında bu sıkı dostlukları ile ilerleyen zamanlarda projeler üretmek istediği dedikodularını da oluşturdu. Serhat Akın'ın başlattığı bu futbolculuktan yayıncılığa uzanan kariyer furyasına başka futbolcular da katılım gösterirler mi bilinmez fakat Serhat Akın bu davranışı ile sosyal medyada olay oldu bile!

 

Ünlü futbolcu Johnson'a çatır çatır Türkçe konuşturan Serhat Akın, kendisiyle ilerleyen zamanda buluşacakları ve buluştuklarında da yayın açacaklarını düşündürmedi değil. Bir diğer anlamda Twitch yayınlarına başka bir boyut kazandıran Akın, ilerleyen zamanda Twitch kitlesinin büyük bir kısmını kendine çekebileceği konusunda sağlam bir kanıt oluşturmuş durumda.

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Comments

https://iqhaber.com/assets/images/user-avatar-s.jpg

0 comment

Write the first comment for this!

Facebook Yorumları