Erkeklerin Dolabında Olması Gereken 10 Eşya
web-sitesi-fiyatlari
Erkeklerin Dolabında Olması Gereken 10 Eşyayı sizler için araştırdık.

Erkek giyimi son zamanlarda trend olmaktadır. Gelişen zamanla bayanlar kadar erkekler de kendi giyim konusunda farklılığa ve çeşide ayak uydurmaya başlamaktadır. Bayanların dolaplarında bulunun ürünlerin sayısı erkeklerin ürün sayılarından fazladır. İhtiyaçlar doğrultusun da erkekler bayanlara göre daha rahat kombin oluşturarak daha derli toplu olmaktadırlar. Giyim konusunda erkek modası olarak gelişen model ve içerik ile her alanda ulaşım imkanı da oluşmaktadır. Giyim konusunda modaya uygun gelişen modeller ile birbirinden farklı kombinler de oluşmaktadır. Erkeklerin dolabında olması gereken 10 eşya mutlaka bulunulması gerekmektedir. Mutlaka erkeklerin dolabında olması gereken ürünler;

Takım Elbise

Takım elbiseler erkek giyim konusunda olmazsa olmazlar arasında gelmektedir. Erkek giyimdeki resmiyeti ve özeni temsil etmektedir. Takım elbiseler özel zamanlarda mutlaka kullanılan ürünler arasındadır. Özel davet, iş görüşmesi ve iş ortamlarında olmazsa olmaz giyim şeklidir. Takım elbiseler çalışma ortamı ve kullanım yaygınlığı ile çeşitleri konusunda pek çok model ve renk bulunmaktadır.

Parfüm ve Deodorant

Kozmetik ürünlerinden en çok kullanılan parfüm ve deodorant ile dolapların vazgeçilmezidir. Erkeklerin giyimlerinde en çok hissedilen koku parfümler sayesinde farklı koku oluşumu sağlamış olmaktadırlar.

Beyaz Gömlek

Beyaz gömlekler her erkek gardırobunda olan ve birden çok bulunan üründür. Beyaz gömlekler ile her takıma ve kombinlere uyum sağlaması ile en çok tercih edilme nedenidir. Takım elbise içerisinde kolaylıkla kullanım sayesi ve spor tarzı oluşumu sayesinde pek çok beyaz gömleğe sahip olunmaktadır.

Renkli Gömlek

Beyaz gömlek dışında farklı gömleklerde tercih edilebilmektedir. Gömlekler klasik düz renk olarak tercih edilmesi kot, keten gibi ürünlerin üst kısmına daha spor hava katılabilmektedir. Takım elbise içerisine uygun olarak beyaz dışında renkli gömlekte tercih edilebilmektedir. Renkli gömleklere örnek olarak daha spor, kareli modellerde tercih edilmektedir. Günlük rahatlığından ödün vermeyen erkeler için tişört üzerine farklı kombinler ile kullanılmaktadır.

sisal

Kot Pantolon

Pantolon türleri iş ortamlarında daha çok tercih edilmektedir. Çalışma ortamı dışında günlük yaşantı boyunca rahat kombinlere ihtiyaç duyulmaktadır. Günlük ihtiyaçlarından olan kot pantolon çeşitleri mutlaka ihtiyaç ürünlerindendir. Kot pantolonları tişört, gömlek, kazak ve spor ceket kombinler ile oluşturulabilmektedir. Resmi olmayan çalışma ortamlarında dahi kullanılmaktadır.

Tişört

Üst grupları olarak genellikle ilk gömlek düşünülse de günlük kullanım rahatlığı içerisinde tişört ve kazaklarda bulunmaktadır. Yaşanan mevsimsel durumlara göre tişört ve kazak kullanımı sağlanmaktadır. Üst grubu tek başına giyim sağlanabileceği gibi ceket ve gömlek içerisine de tişörtler kullanılabilmektedir. Tişört kullanımı günlük kullanımları dışında spor zamanlarında da kullanılmaktadır.

Eşofman Takımı

Gün içindeki durumlarda, sporda, mini gezilerde ve daha birçok alanda kullanımı sağlanabilmektedir. Eşofman takımların çeşitleri bulunmaktadır. Takım modellerinde normal paça veya dar paça gibi kullanım şekline uygun seçenek özellikleri bulunmaktadır. Burada modanın her alanda ilerleyişi görünmektedir.

Güneş Gözlüğü

Erkeklerdeki karizma duruşlarının bir parçası olan güneş gözlükleri ile kombinler tamamlanmış olmaktadır. Giyim konusundaki özenleri kadar aksesuarlar da onlar için önemli olmaktadır.

Ayakkabı

Giyimlerin diğer tamamlayıcısı olan ayakkabılar ile kombinler daha özenli olmaktadır. Giyimlere uygun birçok ürün çeşitleri ile kullanımı kolay olmaktadır. Ayakkabı modellerinde klasik, spor veya ikisinin karışımı olarak tarzda kullanım çeşitleri bulunmaktadır.

Saat

Erkeklerin aksesuar kullanımları oldukça standart şeklindendir. Saat kullanımı hemen hemen tüm erkeler için vazgeçilmez üründür. Bulunan ortam veya kullanım şeklinin rahatlığı göz önünde tutulduğu zamanda saat erkekler için en ideal ürünlerdendir.

Bizi instagram'da Takip Etmeyi Unutmayın

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Comments

https://iqhaber.com/assets/images/user-avatar-s.jpg

0 comment

Write the first comment for this!

Facebook Yorumları