Bodrum Gecelerine Damga Vuran Sanatçı Demet Akalın
web-sitesi-fiyatlari
Demet Akalın Bodrum'da sahne alıyor ve bu 2 saatlik konser için hayranları 3 saat kuyruk bekliyor. Bir eğlence mekânında sahne alan Akalın'ın konseri izdihama neden oluyor. 3 saat kuyruk bekleyen hayranlar ise sonrasında Demet Akalın şarkıları ile eğlendi. Biletlerin kısa sürede tükendiği konsere yaklaşık 2 bin kişi katılıyor. Mekân daha sonrasında ise izdiham nedeniyle kapısını kapatıyor ve İçeri alınamayan izleyiciler konseri izleyemediler ancak dinleme fırsatı buluyorlar.

Demet Akalın'ın Resmini Çekmeye Çalıştılar

Konser boyunca hayranlar Akalın'ın resmini çekmek için yarışıyor. Sanatçı yapmış olduğu dans şovu ve performans ile Pasha sahnesini doldurdu.

Masalar Donatıldı

Demet Akalın konser sırasında özel günü olan dinleyicileri için de ikramlarda bulunuyor. Hatta nişanlı bir çiftin masasına hediye olarak bazı ikramlar gönderiyor. Aynı zamanda da bir an önce evlenmelerini öneriyor. Demet Akalın bu yıl Pasha'da Beylikdüzü escort  sibez.com ilk sahnesi olduğunu belirtiyor ve her pazar artık burada sahne alacağını söylüyor. Kapıda kalanlar için ise haftaya en ön sıralarda izleme sözü veriyor.

Bizi instagram'da Takip Etmeyi Unutmayın

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Comments

https://iqhaber.com/assets/images/user-avatar-s.jpg

0 comment

Write the first comment for this!

Facebook Yorumları