8 Adımda Youtube Kanalınızı Popüler Hale Getirme
web-sitesi-fiyatlari
Dünyanın en çok kullanılan platformlarından biri olan Youtube her geçen gün daha fazla büyümeye devam ediyor. İşte sizlere 8 adımda Youtube kanalınızı popüler hale getirmenin yolları...

Dünyanın en çok kullanılan platformlarından biri olan Youtube her geçen gün daha fazla büyümeye devam ediyor. Durum böyle olunca Youtube kanalı olan kişiler kanallarını nasıl daha popüler hale getirebileceklerini merak etmeye başladı. O zaman 8 adımda Youtube kanalınızı popüler hale getirme konulu makale merakı olanlar için mükemmel bir seçenek olacaktır.

Bahsedilen 8 Adım Nedir?

Bahsedilen 8 Adım Nedir?

Bir Youtube kanalı açmakla iş yükünüzün çok küçük bir kısmını hafifletmiş oluyorsunuz. Asıl iş daha sonrasında sahibi olduğunuz kanalı büyütüp, popüler hale getirme aşamasında ortaya çıkıyor.

Kısaca 8 adımda açıklanacak olan kuralları sıralamak istersek;

• Videonuzu çekmeden önce mutlaka planlayın.

• Eğlenceli bir giriş yapın.

• İstenilen içerikleri çekin.

• Yazılan yorumlara cevap verin.

• Videonuz kapağı etkileyici olsun.

• Merak uyandıracak video başlıkları bulun.

• Kitlenizden öneri isteyin.

• Videonuzu kapatırken etkili bir cümle kullanın.

Bu öneriler başarılı bir Youtube kanalınız olması için önemlidir.

sisal

Videonuzu Çekmeden Önce Planlayın

Videonuzu Çekmeden Önce Planlayın

Öncelikle gelişigüzel bir video çoğu izleyicinin hoşuna gitmez ve izlenme oranlarını düşürür. Videonuzda hangi aşamada ne olacağına, neler söyleyeceğinize önceden karar vermelisiniz. Kurgunuz güçlü olmalıdır.

Eğlenceli Giriş Yapın

Eğlenceli Giriş Yapın

Videonun ilk saniyelerinde enerjiniz ne kadar yüksek olur ve bunu izleyicilerinize yansıtırsanız onları videoda tutma oranınız da artar. Sizinle eş değer kanal sahiplerinin bu işi nasıl başardıklarına bakarak örnek alabilirsiniz.

İstenilen İçerikleri Çekin

İstenilen İçerikleri Çekin

Kanalınızın belirli bir alanı illaki olacaktır fakat bu alanların dahilinde ya da kullanıcılarınızın istekleri doğrultusunda sizi görmek istedikleri videoları çekmek daha popüler, sevilen bir kanal olmanızda size yardımcı olacaktır.

Yazılan Yorumlara Cevap Verin

Yazılan Yorumlara Cevap Verin

Abonelerinizle etkileşime girmeniz sizin daha popüler bir Youtuber olma yolunda atabileceğiniz en önemli adımların başında gelmektedir. Zira bunu çoğu Youtuber yapmıyorken sizin yapmanız sizi öne geçirecektir.

Videonuzun Kapağı Etkileyici Olsun

Videonuzun Kapağı Etkileyici Olsun

Hiç şüphesiz ki herkes bir video izlemeden önce videonun kapağına göre izleme kararı alır. Durum böyle olunca video içeriğinizle alakalı etkili kapaklar yapmak takipçilerinizi arttıracaktır.

Merak Uyandıracak Video Başlığı Bulun

Merak Uyandıracak Video Başlığı Bulun

Nasıl yapıldığı veya nasıl olduğu merak edilen videolar daha çok izlendiği için konunuzla alakalı ilginç başlıklar videonuzu izletecektir.

Kitlenizden Öneri İsteyin

Kitlenizden Öneri İsteyin

Kanalınızın kitlesinden isteyeceğiniz video konu önerileri onları heyecanlandıracak ve bu sayede sizin ve kanalınızla etkileşim halinde olacaklardır.

Videonuzu Kapatırken Etkili Bir Cümle Kullanın

Videonuzu Kapatırken Etkili Bir Cümle Kullanın

Videonuz harika ilerlerken sonuna geldiğinizde bir an duraksamanız garip karşılanabilir. Bu yüzden etkili bir şekilde kapatmanız insanlar tarafından iyi karşılanacaktır.

Bizi instagram'da Takip Etmeyi Unutmayın

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Comments

https://iqhaber.com/assets/images/user-avatar-s.jpg

0 comment

Write the first comment for this!

Facebook Yorumları