6 Farklı Yırtmaçlı Etek Modelleri
web-sitesi-fiyatlari
Kadın giyiminde 6 Farklı Yırtmaçlı Etek Modellerini sizler için araştırdık.

Kadın giyiminde en özel parçalar hiç şüphesiz eteklerdir. Bir kadının etek kullanması hiçbir zaman yadırganmamıştır. Kadınlar giyim kombinlerinde etek kullandıklarında çok daha zarif ve estetik bir görünüme sahip olabilirler. Bu anlamda modacıların kreasyonlarında her zaman etek görselleri sergileniyor. Kadınlara tarz bir görünüm katan etekler model olarak özel detay ve işçilik kullanılarak tasarlanıyor. Bu detaylardan bir tanesini de yırtmaç modelleri oluşturuyor. Her kadının gardırobunda mutlaka bir tane etek bulunuyor. Yırtmaç detaylı etekler kadınların stil ve tarzlarına farklı bir görünüm ekliyor. Yırtmaçlı etek modelleri son yıllarda daha farklı ve görsel temalı olarak sunuluyor.

Kalem Eteklerde Arkadan Yırtmaç

Kalem Eteklerde Arkadan Yırtmaç

Eski yıllardan beri var olan yırtmaçlı etek modellerinden biri arkadan açılan yırtmaçlardır. Kalem eteklerde etek boyu kısa veya uzun olsa da arkadan yırtmaç son derece tercih edilen bir modeldir. Bu modeller kadınların en çok tercih ettiği modellerden biridir. Arkadan açılan yırtmaçlarda bir kısım modacılar kapalı yırtmaç modelini tercih ederken bir kısım modacılar ise açık yırtmaç modelini tercih etmektedir. Bazı modellerde açık olan yırtmaçlar için tül detayı kullanıldığı da görülüyor.

sisal

Kalem Etekte Yandan Yırtmaç

Kalem Etekte Yandan Yırtmaç

Kalem etekler görsel itibariyle her detayı kabul etmeyen etek modellerinden biridir. Buna rağmen kalem eteklere yandan açılan yırtmaçlar çok tarz ve muhteşem bir görüntü ekliyor. Özellikle vücut çizgi ve hatları daha estetik olan kadınlar bu modeli çok daha stil sahibi olarak taşıyabiliyor. Yandan açılan yırtmaçların bir kısmı klasik modelde olurken, bir kısmı ise fermuarla açılan modelleri oluşturuyor. Fermuar detayı daha çok streç tarzı kalem eteklere de uygulanabiliyor. Oldukça hoş ve zarif olan bu modeller dekolteyi güzel taşıyan kadınlara daha çok yakışıyor.

Kalem Etekte Önden Yırtmaç

Kalem Etekte Önden Yırtmaç

Kadınların daha asortik ve tarz görünmesinde etkili olan etekler kalem eteklerdir. Bu eteklere önden yırtmaç detayı uygulanması kadınlara özel bir stil ekliyor. Önden çılan yırtmaç her zaman daha erotik ve gizemli bir görsel sağlıyor. Önden açılan yırtmaçlarda genellikle kapalı yırtmaç tasarımı tercih edilmiyor. Buna rağmen eğer yırtmaç biraz daha derin ise bu yırtmaç özel bir tül ile kapatılarak daha özel bir tasarım haline geliyor. Şık, zarif ve naif kadınlara özel olan bu model özel gün ve gecelerde de rahatlıkla tercih ediliyor.

Triko Etekte Önden Yırtmaç

Triko Etekte Önden Yırtmaç

Kadınların tercih ettiği rahat etek çeşitlerinden olan triko eteklerde önden yırtmaç detayı tercih ediliyor. Bu modellerde de çok tarz ve stil sahibi bir görsel sağlanıyor. Triko eteklerde yırtmaçlar arkadan, önden ve yanlardan tasarlanabiliyor. Bu eteklerde yırtmaç detayını bazen fermuar bazen ise düğme bazen ise kemer objeleri süslüyor.

Çan Etekte Yırtmaç Tasarımları

Çan Etekte Yırtmaç Tasarımları

Çan eteklerde yırtmaç bulunmaması yürümeyi engellemiyor ancak görüntü olarak şıklık sağlıyor olması açısından çan eteklere yırtmaç ekleniyor. Bu etek tarzında detay ve desen oluşturmak için düğme detayı, taş detayı ve buna benzer objeler yırtmaç özelliğine göre daha hoş bir görsele dönüştürülüyor.

Çift Yırtmaçlı Etek Tasarımları

Çift Yırtmaçlı Etek Tasarımları

Kadın hatlarına çok yakışan eteklerden biri de çift yırtmaçlı etek modelleridir. İki yandan ve önlerden iki adet olarak açılan çift yırtmaçlar, eteklerin arka taraflarında kesinlikle kullanılmıyor. Bu modellerde yırtmaç detayı yalnızca bir obje görünümü taşıyor ancak yine de bacak dekoltesini öne çıkarıyor. Çift yırtmaç seçeneği kalem, çan ve mini eteklerde kullanılırken, zarif, ışıltılı ve seksi etek tasarımlarını ortaya çıkarıyor.

Bizi instagram'da Takip Etmeyi Unutmayın

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Comments

https://iqhaber.com/assets/images/user-avatar-s.jpg

0 comment

Write the first comment for this!

Facebook Yorumları