5 Online Yazılım Geliştirme Kursu
web-sitesi-fiyatlari
5 Online Yazılım Geliştirme Kursunu sizler için araştırdık.

Yazılım geliştirme; yazılım programcıları tarafından yürütülen ve bir takım süreçler içeren bilgisayar programlaması ile elde edilir. Günümüzde oldukça popüler bir meslek olan yazılım geliştirme uzmanlığı, pek çok şirketin ihtiyaç duyduğu alanlar arasında yer alır. Yazılım geliştirmenin neredeyse tüm sektörlerde ihtiyaç duyulması sebebiyle bu alanda alınacak olan eğitimler de iş bulma ve kıdem konusunda yazılımcılara oldukça fayda sağlayacaktır.

Programlama Dilleri Kursu

Programlama Dilleri Kursu

Programlama dili, belli standart formlarda yazılımlar ve komutlar geliştirme imkanı sunan bilgisayar dili olarak tanımlanır. Programlama dilleri sayesinde, bilgisayarın hangi durumda ne tür çıktı verebileceği kontrol edilebilir. Kısacası bu diller sayesinde insanlar ve bilgisayarlar verimli bir iletişim sağlayabilir. Bu nedenle programlama dilleri yazılım geliştirme alanının en önemli kollarından biri olarak kabul edilir.

sisal

Veritabanı Kursu

Veritabanı Kursu

Veritabanı genellikle bilgisayar bilimleri programı, bilgi teknolojisi, bilgisayar programlama ve veritabanı tasarımının bir parçası kabul edilir. Ayrıca bilgisayar sisteminde bulunan yapılandırılmış veri ya da bilgiden oluşan tertipli bir koleksiyondur. Genellikle veri tabanı yönetim sistemi tarafından kontrol altında bulunan veri tabanı, aynı zamanda bunlar ile ilişkili uygulama yazılımları bir araya geldiğinde genellikle veritabanı olarak kısaltılan ''veritabanı sistemi'' olarak adlandırılır.

Günümüzde yaygın olarak kullanılan veritabanı çeşitlerindeki veri genellikle veri sorgulamayı ve işlemeyi verimli kılmak üzere bir dizi tablodaki satır ve sütunlarda modellenir. Bu sayede veri kolayca erişilebilir, kontrol edilebilir, güncellenebilir, yönetilebilir ve organize edilebilir hale gelir. Bu eğitimi alan kişiler ise, veritabanı konusunda sertifika alırlar.

Oyun Geliştirme Kursu

Oyun Geliştirme Kursu

Oyun Geliştirme, kısaca oyun yaratma sanatıdır. Ayrıca oyun tasarımını, geliştirilmesini ve piyasaya sürülme sürecini ortaya koyar. Oyun geliştirici olarak eğitim alan kişiler aynı zamanda bir programcı, bir sanatçı ve bir ses tasarımcısıdır. Bu sayede sektördeki diğer pek çok alanda da rol alabilirler.

Bu alanda eğitim veren kurslar şu dersleri de içerir;

• Unity,

• C#,

• 2D oyun geliştirme,

• 3D oyun geliştirme,

• Oyun geliştirme temelleri

• Unreal Engine,

• C + +,

• Blender,

• 3D animasyon.

Oyun tasarımı ve geliştirmesi alanında çalışmak isteyenler yüz yüze veya online olarak bu programa dahil olabilirler.

Yazılım Testi Kursu

Yazılım Testi Kursu

Yazılım testi, yazılım sonuçlarının beklenen sonuçlarla uyuşup uyuşmadığını kontrol etmek amacıyla yapılan işlemlere verilen isimdir. Yani bir yazılımdan beklenen özellikleri, yazılımın karşılayıp karşılamadığını incelemek amacı ile yapılan işlemlerdir. Bu sayede yazılımda bulunan hatalar bulunarak düzeltilebilir. En önemli yazılım geliştirme programları arasında bulunan yazılım testi kursu, uzmanlaşmak isteyen kişilere sıfırdan bir eğitim imkanı sunar.

E-Ticaret Kursu

E-Ticaret Kursu

E-ticaret eğitimini almak, bir e-ticaret mağazasında bulunan çevrimiçi işletmeyi başarı ile yürütmek için; pazarlama ve iş yönetimi stratejilerini öğrenmek gibi ek beceriler kazanmaya yardımcı olur. Bu eğitim programı e-ticarette başarılı olmak adına gereken becerileri; pazarlama, finans, muhasebe, strateji, analitik ve fiyatlandırmayı içerir. Dijital pazarlama, hedef kitleyi e-ticaret sitesine çekmek adına çok önemlidir.

Buna içerik pazarlaması, sosyal medya pazarlaması, SEO, e-posta pazarlaması, dijital reklamcılık, arama motoru optimizasyonu, Google analytics, LinkedIn reklamları, viralite, Facebook reklamları, satış ortaklığı pazarlaması, influencer pazarlama ve daha fazlası da dahildir. Bu işin temellerine hakim olmak, çevrimiçi e-ticaret işinizi büyütmenize yardımcı olacaktır.

E-ticaret işinizin ve satış yaratmanın başarılı olmasına yardımı olabilecek diğer beceriler arasında ise tasarım ve programlama becerileri yer alır. İyi tasarlanmış bir internet sitesi ya da mobil uygulama, bir kullanıcının siteden alışveriş yapma şansını artırmaya yardımcı olacaktır. Ayrıca bilgisayar programlama eğitimi almak da internet sitenize doğrudan kod değişiklikleri yapmak için size yardımcı olur.

Bizi instagram'da Takip Etmeyi Unutmayın

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Comments

https://iqhaber.com/assets/images/user-avatar-s.jpg

0 comment

Write the first comment for this!

Facebook Yorumları