240 Ay Vadeli Konut Kredisi
web-sitesi-fiyatlari
Konut kredilerinde faiz oranları kadar önemli olan bir diğer nokta da vade seçenekleridir.

Konut kredileri miktar olarak diğer kredilere oranla daha yüksek olduğu için, kişiler her zaman için daha uzun vade seçeneklerini arar. Böylece geri ödeme konusunda herhangi bir sıkışma yaşanmasının da önüne geçilmiş olur.

Konut kredilerinde bankalar genel olarak minimum 3 aydan, maksimum 300 aya kadar vade seçeneğini uygular. Ancak her banka 300 aya kadar olan vade seçeneklerini uygulamaz. Tüm bankalar baz alındığı zaman ortalama olarak uygulanan en yüksek vade seçeneğinin 120 ay olduğu görülür. 240 aya kadar varan vade seçeneklerini uygulayan ise belli başlı bankalar vardır.

Hangi Bankalardan 240 Ay Vadeli Kredi Alırım?

Garanti Bankası 'Kiracıya Mortgage' isimli kampanyası ile 240 ay vadeli konut kredisi seçeneği sunan bankalardan biridir. Bu kredi türünde belirlenen faiz oranı ise %0,89'dur. Bu kampanyaya göre 100 bin TL değerinde bir kredi çeken kişinin 120 ay vade üzerinden aylık olarak ödeyeceği tutar 1.359 TL civarında olacaktır. 240 ay vade uygulamak isteyenler için ise bu tutar daha aşağıya inecektir. Banka bu krediyi özellikle kirada oturup da ilk kez ev sahibi olacak kişiler için sunmuştur. Banka bu kredi türü için herhangi bir kefil talep etmezken, yalnızca satın alınacak olan evi ipotek eder. Ekspertiz ücreti olarak ise maksimum 750 TL ücret talep edilir.

240 aya kadar vade seçeneği sunan bir diğer banka ise Denizbank'tır. Denizbank 'Enuygun'a Özel Konut Kredisi' seçenekleri kapsamında %,91 faiz oranı ile konut kredisi kullanabilirsiniz. Kefil talep edilmeyen bu kredi türünde de yine satın alınacak ev ipotek edilir. Krediyi kullanırken ilk aşamada bir kez 700 TL ekspertiz ücreti alınır.

Bizi instagram'da Takip Etmeyi Unutmayın

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Comments

https://iqhaber.com/assets/images/user-avatar-s.jpg

0 comment

Write the first comment for this!

Facebook Yorumları