2020 Fiat Panda Cross 4x4 Teknik Özellikleri
web-sitesi-fiyatlari
2020 Fiat Panda Cross 4x4 Teknik Özelliklerini sizler için araştırdık.

Fiat Panda Cross 4x4 Motor Özellikleri

3 farklı motor seçeneği ile kullanıcılarının karşısına çıkan araçta; 1.3 Multijet 16 V 75 HP S&S Pop/Lounge motoru, 1.2 HP Pop/Lounge motor ve 0.9 Twinair Turbo 85 HP Start & Stop Dualogic motor alternatifleri bulunmaktadır.

Türkiye'de otomobil kullanıcılarının diğer markalara nazaran en uygun fiyat seçeneği ile ulaşabildiği SUV modellerden bir tanesi 2020 yılında satışa çıkan Fiat Panda Cross 4x4 modelidir. Yüksek teknolojik özellikleri ve yenilenen tasarımı ile Panda Cross 4x4 kullanıcıların ilgisini çeken araçlardan bir tanesi.

sisal

Fiat Panda Cross 4x4 Genel Bakış

3 farklı donanım paketi ile satışa çıkarılan araç; Panda Urban, Panda Cross 4x4 ve Panda Cross modelleri ile kullanıcıların beğenisine sunulmuştur. Bu modellerden Panda Cross 4x4 SUV modeli ile diğerlerinden ayrılmaktadır.

Fiat Panda Cross 4x4 Yenilikleri

Fiat'ın 2020 yılında satışa sunduğu Panda Cross 4x4 modeli, eskisi ile kıyaslandığında hem motor hem de tasarım özellikleri açısından çeşitli yenilikler göstermektedir. Daha geniş bir gövde çapının yanı sıra, darbelere karşı korunma sağlanması açısından araca çelik paneller eklenmiştir.

Fiat Panda Cross 4x4 Bagaj Hacmi

Ortalama bir bagaj hacmi sunan araç, 225 metreküp bir alana sahiptir. Bakıldığında küçük gibi görünse de hafif SUV model diğer araçlar ile karşılaştırıldığı zaman Panda Cross modelinin yeterli bir bagaj hacmine sahip olduğu söylenebilir.

Fiat Panda Cross 4x4 İç Görünümü

Aracın iç görünümüne bakıldığı zaman dikkatleri çeken ilk şey yüksek tavan olmaktadır. Bunun yanı sıra, manuel ya da dijital olarak ayarlanabilen bir klima sistemi araç içerisinde yer alır. Bluetooth kulaklık üzerinden araç ile bağlantı kurabilme özelliği ile beraber fabrika çıkışlı telefon tutacağı da aracın içerisinde bulunur.

Fiat Panda Cross 4x4 Dış Görünümü

Hafif SUV model mantığı ile üretilmiş olan araç, dış görünümü ile de kullanıcıların beğenisini toplamıştır. Üst kısmında yer alan taşıma kızakları fabrika çıkışlı olarak aracın içeriğinde yer alır. Ön tamponun altında yer alan çelik paneller darbelere karşı motoru korumak amacı ile üretilmiştir.

Fiat Panda Cross 4x4 Yakıt Tüketim Özellikleri

Fiat'ın yeni gözdesi Panda Cross 4x4 modeli, yakıt tüketim özellikleri ile tasarruf sağlanmasına yardımcı olur. Şehir içi yakıt tüketimi 5.8 litre, şehir dışı yakıt tüketimi 4.5 litre, ortalama tüketim ise 4.9 litre olarak belirlenmiştir. Fiat Panda Cross yakıt tüketimini ortalama bir seviyede tutarak kullanıcısına kolaylık sağlar. 35 litrelik bir yakıt deposuna sahiptir.

Fiat Panda Cross 4x4 Ölçüleri

Aracın performans özelliklerin yanı sıra ölçüleri de teknik anlamda incelenmesi gereken konulardan bir tanesir. Fiat Panda Cross 4x4 modelinin ölçülerine bakıldığında; uzunluğunun 3653 mm, genişliğinin 1643 mm ve yüksekliğinin 1551 mm boyutlarında olduğu görülür.

Fiat Panda Cross 4x4 Fiyatı

2020 yılında Türkiye'de satışa sunulan Panda Cross 4x4 modeli ulaşılabilecek en ucuz SUV model araç olma özelliğine sahiptir. 165.900 TL'lik bir fiyata sahip olan bu araç, muadili olan diğer araçlarla kıyaslandığı zaman fiyat/performans skalasında bekleneni verebilme özelliği ile dikkatleri çekmektedir. Türkiye'de satışa çıkarılmış hafif SUV modeller arasında Panda Cross 4x4 en ucuzlarındandır.

Fiat Panda Cross 4x4 Performans Özellikleri

164 km/s'lik azami hız sınırına çıkan araç, performans olarak da bekleneni vermektedir. 0-100 km'lik bir hızlanmayı yaklaşık olarak 14.2 saniyelik bir zaman diliminde gerçekleştirir. 51 kW/5.500 DD'lik azami güç sınırı da araçta yer alan performans özelliklerinden bir tanesi.

Bizi instagram'da Takip Etmeyi Unutmayın

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Comments

https://iqhaber.com/assets/images/user-avatar-s.jpg

0 comment

Write the first comment for this!

Facebook Yorumları