Uygun Fiyata Alınabilecek En İyi 5 Cabrio Araba Modelleri
web-sitesi-fiyatlari
Yaz mevsiminin en vazgeçilmez araçlarının başında gelen cabrio modeller birçok nedenden dolayı sıklıkla tercih ediliyor.

Yaz mevsiminin en vazgeçilmez araçlarının başında gelen cabrio modeller birçok nedenden dolayı sıklıkla tercih ediliyor. Araçların üst kısımlarının açık olması, 4 veya 5 kişilik yolcu kullanımına izin vermesi kullanıcıların en çok ön plana çıkardıkları nedenler arasında yer alıyor. Pandemi dönemi sonrasında araç piyasalarında değişim olması bu modellerin de az bulunur olmasına neden oldu. Ama hala uygun rakamlarla alınabilecek modeller bulmak da mümkün oluyor.

AUDI

AUDI

Hem uygun fiyat hem de kalite arayanların ilk bakacakları Cabrio araçların başında Audi modelleri geliyor. Türkiye pazarında genelde 1.8 litre kullanıma izin veren ve turbo motor özelliği ile kullanıcıların beğenisini kazanan modeller gönderiliyor. Tiptronik şanzıman da bir başka öne çıkan durum oluyor. Kumaş tavanları olan bu araçların geniş iç tasarımları da bulunuyor. Aynı zamanda sürüş özellikleri ve konforu da tatmin ediyor. 2004 modellerini ortalama 45.000 bandında satın almak söz konusu olabiliyor.

sisal

BMW

BMW

Bir başka öne çıkan model de yine hem iyisi olsun hem de kalitesi güven versin diyenler için BMW oluyor. Bu araçların güvenlik ve konforu bir arada barındırması Cabrio araçlarda da atlanmamıştır. 3 serisine eklenen cabrio modeller motor performansı ve donanımsal yönü ile ikinci el piyasasında en çok tutulanlar arasında ilk sıralarda yer alıyor. Serinin E46 veya E36 modellerini uygun rakamlarla satın almak da mümkün oluyor. Piyasa değişkenliği olsa da 50 binden itibaren araç bulunabiliyor.

Chrysler

Chrysler

Amerika'da alanında lider olan markanın iç mekan genişliği önde geliyor. Boyutunun büyük olması da başka bir avantaj sağlıyor. İkinci elde sayılarının az olması zorluk çıkarsa da kumaş tavanlı bir Sebring Convertible satın alınabiliyor.

Citroen

Citroen

Bir başka Cabrio öne çıkan markası da Citroen oluyor. Tasarımı göz dolduran modeller arayanların ilk tercihi oluyor. Tavanı cabrio veya targa şeklinde kullanılıyor. 1.6 benzinli şanzımanı bulunuyor.

Ford

Ford

Sağlamlık ve tasarım denilince akla gelenlerden olan Ford, efsane serisi olan Mustabg için Cabrio alma şansı veriyor. Dördüncü nesil olarak satın alınan araç prestij arayanların da tercihi oluyor.

Bizi instagram'da Takip Etmeyi Unutmayın

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Comments

https://iqhaber.com/assets/images/user-avatar-s.jpg

0 comment

Write the first comment for this!

Facebook Yorumları