Türk Sinemasında İzleyenleri Kahkahaya Boğacak 8 Komedi Film Önerisi
web-sitesi-fiyatlari
Türk sineması denince akla ilk gelen dram filmleri daha sonrasında ise komedi filmleridir. Şimdi sizlere Türk Sinemasında İzleyenleri Kahkahaya Boğacak 8 Komedi Film Önerisi ile geliyoruz.

Türk sineması denince akla ilk gelen dram filmleri sonrası komedi filmleri olur. Öyle ki oldukça başarılı komedi işleri de yok değildir. O halde sinema sektörüne damgasını vuran en iyi komedi filmleri hangileridir?

G.O.R.A

G.O.R.A

Cem Yılmaz'ın en başarılı yapımlarından biri olan ve uzayda geçen ilk film örneklerinden biri olması sebebi ile hem komedi hem de bilim kurgu olarak adlandırılır. Filmde Gora gezegeninden gelen Komutan Logar'ın dünyalı insanları kaçırıp işçi olarak çalıştırması konu edinir. Kaçırılanlar içinde halıcılık yapan Arif adlı esnafta bulunmaktadır ve asıl hikaye burada başlar.

sisal

Vizontele

Vizontele

Doğu Anadolu'nun ıssız köylerinden birinde geçen hikayede baş kahraman Deli Emindir. 80 li yıllarda geçen filmde sadece köye kurulan açık sinemalar ile film izleyebilen halk Belediye Başkanının ilk defa köye tanıttığı televizyon ile hayatları değişir.

Recep İvedik

Recep İvedik

Kimi eleştirmene göre çok absürt bir film kimilerine göre de toplumun gerçek bir karakteri olan Recep İvedik; oldukça kaba ve agresif bir adamdır. Sürekli insanlarla kavga eden Recep maceradan maceraya atılmaktan da geri kalmaz.

Hükümet Kadın

Hükümet Kadın

​Mardin Midyat'ın ilk kadın Belediye Başkanı olan Xate Ana filmin asıl karakteridir. İlk şeride kocası öldükten sonra başkanlık vazifesine devralmak için seçime giden Xate en büyük rakibi Faruk ile de uğraşmak zorunda kalacak ve komik bir hikaye ile izleyiciyi karşılayacaktır.

Düğün Dernek

Düğün Dernek

Ukrayna'dan oğlu gelen İsmail büyük bir sürpriz ile karşılaşır. Oğlunun başını bağlamak isteyen İsmail yabancı bir gelinle karşılaşınca mecburen düğün yapmak zorunda kalacaktır. Düğün telaşında ise en büyük yardımcıları Fikret ve Çetin olacaktır.

Organize İşler

Organize İşler

Asım Noyan adlı büyük dolandırıcı çetesi lideri; kurduğu kusursuz plan ile bir soygun planı yapar. Fakat bu süreçte başına gelmeyen kalmayacaktır. Plan boyunca yandaşları ise Superman, Samet ve Nuran olacaktır.

Çalgı Çengi

Çalgı Çengi

Kısa yoldan para bulma ümidi ile her türlü işe girişten düğün çalgıcıları Gürkan ve Salih olmadık belalara bulaşarak para ümitlerini tehlikeli yollara saparak komik bir hikaye ile yola çıkar.

Bizi instagram'da Takip Etmeyi Unutmayın

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Comments

https://iqhaber.com/assets/images/user-avatar-s.jpg

0 comment

Write the first comment for this!

Facebook Yorumları