Telefonların Hayatımızı Etkilediğini Gösteren 5 Kanıt
web-sitesi-fiyatlari
Teknolojinin hızlı bir şekilde ilerlemesi ve gelişmesi ile beraber, teknolojik ürünler de, hayatımızın ister istemez, vazgeçilmez bir parçası haline geliyor.

1. Uyumadan Önce ve Uyanır Uyanmaz Ellerimizde Hep Cep Telefonları Oluyor

Uyumadan Önce ve Uyanır Uyanmaz Ellerimizde Hep Cep Telefonları Oluyor

Gün içerisinde ellerimizde cep telefonlarının olmasını yanı sıra, uyumadan öncede mutlaka en az yarım saat telefonda geçiriliyor. Ve yatmadan önce telefonla olmamıza ek olarak uyanır uyanmaz yine herkesin eli yine cep telefonlarına gidiyor. İlk olarak saate bakma amacı ile cep telefonlarına sarılıyor olunsa da, sonrasında sosyal medya merakı ya da mesajlar derken yine kalınan yerden devam edilmiş olunuyor.

2. Fotoğraf Çekmeden Olmuyor

Fotoğraf Çekmeden Olmuyor

Gerek arkadaş, gerekse de aile toplantılarında olsun mutlaka fotoğraf çekmek farz oluyor. Sonrasında da yiyecek ve içecekler tatmadan ve tattırılmadan önce muhakkak, fotoğrafları çekiliyor. Ve fotoğraf çekmeden önce bir şeyler yemek yada içmek imkansız oluyor.

sisal

3. Bankalar İnternet Bankacılığına Geçiş Yapıyor

Bankalar İnternet Bankacılığına Geçiş Yapıyor

Cep telefonlarının hayatımızda büyük etki oluşturması ile birlikte, bütün bankalar internet bankacılığı dönemine geçiş yapıyor. Ve bu sayede herhangi bir banka şubesine gitmeye gerek kalmadan hemen hemen bütün işlemler telefondan hallediliyor.

4. Çalar Saatler Kullanılmıyor

Çalar Saatler Kullanılmıyor

Daha önceden insanlar uyanmak için çalar saatlerinin ayarlar,baş uçlarına koyar ve sonrasında uyurlardı. Ama telefonun hayatımıza yer etmesi ile beraber artık çalar saatler kullanılmıyor ve cep telefonlarından alarmlar kurularak uyanılıyor.

5. Okullar Bile e-karne Kullanıyor

Okullar Bile e-karne Kullanıyor

Bu teknoloji beraberinde önceden yapılmakta olan toplantılar da tarih olmaya başlıyor ve öğrencilerin sınav notları telefonlara kısa mesajla bildiriliyor.

Bizi instagram'da Takip Etmeyi Unutmayın

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Comments

https://iqhaber.com/assets/images/user-avatar-s.jpg

0 comment

Write the first comment for this!

Facebook Yorumları